Emma Barremyr

Hur visste jag att Pelle var rätt för mig?

LÄSARFRÅGA:

Jag är nyfiken på hur du visste att Pelle var rätt person för dig. Ni verkar passa otroligt bra tillsammans! På vilka sätt är ni lika och olika? Tror du ni hade lärt känna varandra även om Pelle inte tagit initiativet att höra av sig?

 

SVAR:

Tack, så fint att få höra av dig att du tycker vi verkar passa bra tillsammans 🙂

Hur jag visste att Pelle var rätt för mig? Det bara kändes inom mig. Innan jag träffade honom hade jag varit i ett flertal relationer (också ganska destruktiva) där jag inte sett mig själv med personen i framtiden. det var mer relationer som varade för stunden, ingen som jag kunde tänka mig att dela mitt liv med, och jag tror aldrig att jag var kär på riktigt innan jag träffade Per. Pelle tog mig verkligen med storm! Jag kände mig så trygg och lugn i hans sällskap, han var otroligt omtänksam, rolig, glad och sprallig, snällare än någon annan jag träffat och jag föll snabbt pladask för honom. När jag var med honom kändes allt bara så enkelt och rätt med desamma. Vi kunde prata om allt, vi delade intressen, älskade, hade så roligt tillsammans och jag kände snabbt att han var den jag ville dela mitt liv med. För första gången i mitt liv såg jag en framtid tillsammans med en kille som jag ville göra ALLT med. Jag började älska honom snabbt och jag kände mig tidigt så innerligt älskad av honom, och det var också något jag aldrig tidigare upplevt i en relation med en kille. Det kändes som att jag hade träffat min själsfrände.

Om vi hade lärt känna varandra även om inte Pelle hade tagit initiativet är svårt att svara på, det beror ju helt på vilka vägar livet fört oss in på. Jag flyttade ju till Karlstad i samma veva som vi träffades medan han skulle ut på en långresa runt jorden. kanske hade någon av oss träffat någon annan? Det vet man ju aldrig, men våra vägar hade säkert korsats någon gång eftersom vi har gemensamma vänner och bekanta! Jag är dock så himla glad över att han tog initiativet till att lära känna mig ♥

Våra likheter och olikheter? Vi är både lika och olika som personer. Vi har väldigt många gemensamma intressen och värderingar i livet. Båda två är väldigt familjekära och mån om våra närmaste. Vi är också ”högkänsliga” och känner in varandras och andra känslor och mående väldigt väl, Vi är naturmänniskor, vi älskar att resa, vi älskar mat. att träna och vara aktiva, att leva med guldkant på vardagen och att ”njuta av livet”. Vi delar även samma drömmar om familj och hur vi vill bo och leva. Pelle är dock mycket mer social än vad jag är. Jag är ganska introvert och i stort behov av ”osocial tid” medan Pelle inte behöver lika mycket social vila som mig. Förutom introvert så är jag väldigt strukturerad, pedant och vill ha saker på mitt sätt. Jag är också väldigt impulsiv, vill att saker ska gå snabbt och flyter lätt med mina känslor. Lite ”go with the flow”. Pelle är slarvigare än vad jag är (det har dock blivit bättre med åren tack vare mitt tjat – skönt att det gått in lite iallafall, haha) och har sällan koll på sina saker. Han behöver lång betänketid när beslut ska fattas och förstår inte alls grejen när jag säger att ”det känns rätt”.

 

 

Några bilder från våra första år tillsammans. Den sista bilden har Caroline Dahlén tagit.

 

Läs mer!

> Så träffades jag och Pelle ♥

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vad häftigt att träffa någon som verkligen känns som ens själsfrände! Känns typ som det inte ska hända för även om det säkert finns såna personer i ens närhet någon gång i livet måste man ju lära känna varandra också. Tur att det blev så för er, och kul att se gamla bilder, hihi.

stats