Emma Barremyr

Hon är här nu!

 

HON ÄR HÄR NU! Igår kväll valde äntligen vår lillasyster att kika ut <3 Förlossningen gick i raketfart och efter bara 45 minuter inne på förlossningsrummet föddes en alldeles ljuvlig liten flicka. Elsas lillasyster och min och Pelles andra otroligt älskade dotter. Hon är så fin och jag är så kär <3

Förlossningen gick som sagt väldigt fort, men allt gick bra och det var en såååå cool upplevelse. Jag ska såklart berätta mer detaljerat om förlossningen i en förlossningsberättelse här i bloggen, men det får bli när jag får tid. Nu ska jag bara njuta av bubblan!

I skrivande stund sitter jag i sängen med min sovande bebis på bröstet. Åh, det här bebismyset är så ljuvligt och jag vill ta vara på varje liten sekund. Som jag njuter! Jag mår helt plötsligt väldigt bra igen. Illamåendet försvann redan igår, samma dag som förlossningen drog igång och jag känner knappt att jag födde barn igår. Kroppen är pigg, jag har inte ont och har idag hunnit gå första barnvagnspromenaden (i snigelfart dock) runt sjukhuset. Det är så stor skillnad jämfört med hur jag kände mig efter första förlossningen, vilket typ var överkörd och knappt kunde gå på en vecka för att jag hade så ont.

Dock är jag väldig, väldigt trött. Igår natt sov jag dåligt eftersom förvärkarna höll mig vaken och inatt har jag inte sovit alls. Jag förlorade ganska mycket blod i samband med förlossningen och jag ligger därför inlagd på BB. Vi kom inte upp hit förrän runt 01 inatt, sen ammade jag till och från fram till 03 och sen kunde jag inte sova p.g.a att min rumskompis snarkade så högt. Ingen sömn alltså, så idag är jag trött.

De vill att jag ska stanna här tills imorgon bitti, men jag kommer nog insistera på att åka hem med Pelle ikväll. Jag orkar inte dela rum med någon som snarkar en hel natt till. En regel är att man ska vara kvar ett dygn när man förlorat mycket blod, för att verkligen se att blödningen avtagit, men det tycker jag att den gjort och det har ju snart gått ett dygn sedan jag födde nu. Jag har knappt blött alls idag och känner mig som sagt väldigt bra i kroppen. Vill bara få sova!

Sen vill jag vara tillsammans med Pelle. Han fick ju åka hem inatt när jag blev uppkörd till BB eftersom det oftast inte finns någon plats för partners här, och det är ju väldigt väldigt trist. Önskade så mycket att han hade kunnat vara hos mig inatt, man vill ju vara tillsammans när man fött barn!

Ja hörrni! Jag har verkligen hemlängtan och ser så mycket fram emot att komma hem och landa med familjen nu. Elsa sover hos mormor och morfar inatt och kommer hem imorgon förmiddag och sen ska vi bara mysa allihopa. Vi facetimade med henne förut och visade lillasyster som låg i vagnen och sov. Hon blev så glad och sa att hon ville komma hem till oss. ”Imorgon” sa vi, ”då ska du få träffa lillasyster och mysa med mamma och pappa igen, som vi längtar”!

Jag tar en liten paus från bloggen någon vecka nu för att istället njuta av bebisbubblan och lägga fokus på att landa i nya livet som tvåbarnsförälder! Följ oss på Instagram så länge där jag uppdaterar lite mer frekvent 🙂

Hoppas att ni mår bra och får en fin vecka kompisar <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Stort grattis! Klart att du ska vara bloggledig och njuta nu <3 Ser fram emot förlossningsberättelsen när den väl kommer. Väldigt häftigt att barn nr 2 var så mycket "lättare" att föda än ettan, var så för mig med. KRAM till er alla

stats