Emma Barremyr

Jag har blivit moster igen!

 

Alltså kolla! I måndags blev jag moster igen för andra gången i mitt liv. Min syster Lina födde en alldeles underbar liten prinsessa som jag fick hålla i mina armar för första gången igår kväll. Ett nytt litet liv att älska. En ny liten människa i familjen. Det är så stort och fint att få vara med om <3 Kärleken till den där lilla människan är redan obeskrivlig och för henne kommer jag göra allt!

Och tänk! Snart blir jag också MAMMA för andra gången i mitt liv! Snart får jag hålla mitt andra barn i min famn för första gången. Ännu ett nytt litet liv att älska, ännu en ny liten människa i familjen. Wow! Mitt hjärta värker när jag tänker på hur lyckligt lottade vi är som får uppleva det här. Jag är så tacksam både för mina egna barn och min systers! Med dem är vi rikast i världen <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats