Emma Barremyr

Hej från en tisdag

 

Hej! Jag och Elsa har det senaste dygnet hängt uppe hos mamma och pappa i Torsby för att jag ska kunna vila och få lite hjälp med Elsa. Jag vågade mig iväg en sista gång, hehe. Nu de sista tre veckorna innan BF kommer jag nog att hålla mig på hemmaplan, och det blir inga ”längre” utflykter på egen hand såhär. Det känns tryggare ifall förlossningen skulle dra igång, inte för att jag tror att den kommer göra det, men ändå. Tänk om man bara visste när allt skulle dra igång, men man vet ju aldrig och det är det som är så svårt! Jag skulle hemskt gärna vilja åka upp till sommarstugan och hänga där nu när Pelle ändå jobbar, men att ha över två timmar i bil till förlossningen känns inte lockande och inte att vara så långt ifrån Pelle heller.

Det har varit väldigt skönt att vara här uppe iallafall och jag har både kunnat vila mycket och fått en del av veckans jobb undanstökat. Jag har ju fortfarande mina PT-onlineklienter och bloggen som jag kommer att fortsätta att jobba med hela vägen fram till förlossningen och även tiden efter när jag är föräldraledig. Lite paus blir det ju de första veckorna när lillasyster kommer, men sen är planen att jag ska jobba med PT-online och mina sociala medier.

Jag är fortfarande rätt sliten, men tycker att jag successivt blir lite piggare och piggare för varje dag som går efter järninfusionen som jag fick förra onsdagen. De första dagarna efter infusionen var jag heeelt slut och ännu tröttare än innan. Jag vet inte om det är någon biverkning som man kan drabbas av? Jag sov som en stock i 10 timmar per natt, tre nätter i rad, men orkade ändå knappt hålla ögonen öppna på dagen, hade som mjölksyra i hela kroppen av tröttheten och var helt tömd på ett sätt som jag inte riktigt upplevt tidigare. Jag kände mig jättekonstig i hela kroppen. Men så i söndags vaknade jag upp mycket piggare än på länge och även om jag varit rätt illamående de senaste dagarna så är det skönt att iallafall känna sig lite piggare.

Mamma och pappa har pysslat om oss med mat och förutom att vila, jobba och hängt med en barndomsvän hela förmiddagen idag har jag inte gjort speciellt mycket här uppe. Det är så lyxigt att bli bortskämd såhär och jag är så tacksam för att de tar sig tiden till både mig och Elsa. Världens bästa mamma och pappa <3

Nu sitter jag ute i skuggen på terassen och skriver det här blogginlägget. Elsa och mormor har precis plockat ett strå med smultron och ska snart åka en sväng med fyrhjulingen innan vi ska bege oss hemåt igen. Jag saknar alltid mina växter när jag är borta såhär så jag ser fram emot att komma hem och gå min kvällsrunda i trädgården och pyssla om mina gröna älsklingar!

Hoppas ni har en fin tisdag <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats