emmabarremyr

Emma Barremyr

Glad midsommar!

Hej kompisar!

Jag vill bara kika in och önska er en fin midsommarhelg! Vi är i Torsby hos mamma och pappa och kommer att fira med att låta Elsa springa minijoggen, äta en god lunchbuffé, dansa runt midsommarstången och ha grillmiddag lite senare ikväll. Sen fortsätter vi helgen hos svärföräldrarna imorgon och firar med dem och resten av Pelles familj. Tid med familjerna är det bästa med högtiderna och jag ser väldigt mycket fram emot den här helgen! Imorgon kommer som vanligt veckans graviduppdatering och efter helgen lovar jag att dela med mig av bilder från vår midsommar!

Tills dess önskar jag er en riktigt fin helg med några bilder på mig och Elsa från förra årets midsommar!

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Glad midsommar till dig med, och din lilla sockerdocka på bilderna! Ska bli så roligt att se bilderna från er helg 🙂

stats