Emma Barremyr

En onsdag i bilder

God morgon! Jag och Elsa landade hos mamma och pappa igår och hänger här hela vägen fram till lördag. Syrran och hennes Alicia är också här så jag ska passa på att vila upp mig när Elsa både har lekkompis och massa andra vuxna omkring sig. Gud så skönt! Dagarna med Elsa är minst sagt intensiva och att hänga med i det tempot som höggravid är inte lätt alla gånger. Hehe. Så medan jag passar på att vila bjuder jag på ett inlägg med bilder från min förra onsdag!

Häng på!

 

 

05.50 God morgon! Elsa kom springandes in i vårt sovrum full av energi och ville UUUUUUUUPP! Så Pelle tog med henne ner för att fixa frukost medan jag fick ligga och dra mig en stund. Jag sover med lillasysters snutte nu för att lukten av mig ska sätta sig i den innan hon kommer. Det ska tydligen ge trygghet till bebisen <3

 

 

06.55 Pelle har fixat frukost till oss innan åkt iväg till jobbet och den äter vi i soffan jag och Elsa. Mackor för bådas del! Jag är så sjukt osugen, men trycker i mig dessa iallafall….

 

 

8.10. Jag har lyckats få på Elsa kläder och fixar dagens frilla medan vi tittar på Pippi Långstrump. Då sitter hon still iallafall 🙂

 

 

9.10. Jag är hemma igen efter att ha lämnat av Elsa på förskolan. Sitter med mailen och är sjukt illamående så jag äter lite apelsin och lakrits i hopp om att det ska bli bättre.

 

 

10.00. Det blir inte bättre, så en timme senare ligger jag i sängen. Hade deadline för ett träningsupplägg till en PT-kund som vill fortsätta online nu när jag går på föräldraledighet. Att jobba i sägen är egentligen ett BIG NO för mig efter min utmattning, men jag har liksom inget val såna här dagar när jag inte ens orkar sitta upp för att jag är så illamående…

 

 

11.00. Nu börjar må lite bättre och har lyckats ta mig ut i skogen för att rasta kroppen lite. Det blev en lugn promenad med vindens sus i träden som sällskap <3 Så underbart!

 

 

12.05. Lunch! Mixade ihop en mugcake (1 mosad banan, 1 ägg, 1 dl havregryn, 1 tsk kanel, 1/4 tsk kardemumma och en nypa salt) som jag micrade i ca 3 minuter och serverade med en kokoslatte! Hade även fått hem nyaste numret av Mama i brevlådan, så passade på att bläddra lite i den medan jag åt lunchen.

 

 

14.17 Hoppar över en timme här då jag låg hos barnmorskan och fick akupunktur vid 13, så jag bjuder istället på två bilder från när jag och Elsa landade i fåtöljen efter förskolan. Jag skar upp lite grönsaker som vi mumsade på medan vi läste lite böcker. Mys!

 

 

15.30 gav vi oss ut för att fota bilder till ett samarbete på Instagram!

 

 

17.00 stod maten på bordet och den här dagen blev det rotfruktsrårakor med keso. Enkelt och väldigt gott! Recept här!

 

 

17.53. Efter middag och röj i köket gick jag en runda i trädgården för att kolla till alla växter och fick syn på en röd tomat! Första tomaten börjar alltså mogna nu, YIPPIE!!!!

 

 

21. 00. Sen la jag Elsa och städade toaletterna och glömde helt av telefonen på köksbänken så det blev ingen bild förrän det blev dags för kvällsmat. Det var också sista bilden för dagen. Avnjöt tallriken framför ett avsnitt av Bonusfamiljen innan jag kröp tills säng! Bra avslut på dagen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats