Uppdatering rakt från livet | Emma Barremyr
emmabarremyr

Emma Barremyr

Annons

Uppdatering rakt från livet

Måndag kväll. Jag har precis vinkat av syrran som varit barnvakt medan jag varit på gravidyogan. Det är guld värt att ha sina syskon så nära som jag har. Det körde ihop sig lite idag eftersom Pelle hade chefsträff med sina kollegor ikväll samtidigt som min gravidyoga. Vi hade helt glömt att fixa barnvakt, men vi ringde hit syrran som så snällt ställde upp trots kort varsel så jag kunde åka iväg på yogan 🙏🏼

Och herregud vad välbehövlig yogan är för mig! Jag känner mig lite som en ny människa just nu och det var samma förra veckan. Det är så skönt att komma hemifrån och landa i den lugna oasen på Yogainstitutet, lägga fokus inåt och bara vara en stund. Jag har svårt att få till de tillfällena hemma just nu så därför är jag himla glad att jag fick möjligheten att gå den här kursen ❤️

Över lag känner jag mig väldigt skör just nu och har gråtit mycket den här helgen. Att jag mår dåligt är inget nytt vid det här laget, ni vet ju det. Just nu är jag helt sjukligt trött, illamående, har molvärk i ryggen, svårt att andas, onda sammandragningar och mår allmänt kasst. Jag känner mig inte som mig själv och det är en stor utmaning att acceptera. Kroppen börjar bli rejält tung och jag kan inte längre röra mig som jag vill. Jag känner mig fången i kroppen och det är svårt att känna sig glad när varje dag är såhär jobbig.

Samtidigt är jag så enormt tacksam över att få uppleva den här graviditeten. Nyheten om Tereses öde gav oss verkligen perspektiv på livet och även om det inte tar ifrån mig mitt mående så kan jag ändå känna mig tacksam för att jag är frisk och snart kommer att föda mitt andra barn. Och när graviditeten är över kommer jag förmodligen att må bra igen. Även om det är sjukt tungt och jobbigt nu så är det bara en väldigt kort tid kvar och jag försöker hela tiden peppa mig med det..

Men Terese Alvens bortgång har påverkat mig väldigt mycket och det är så fruktansvärt hemskt hur fort livet kan ändras. Det bara brast för mig i helgen! Som jag skrev på Instagram igår så kände jag inte Terese personligen, men hon har länge varit en stor förebild och inspiratör för mig. Så stark, glad och viktig med sina sunda budskap om hälsa och rörelse. I mig har hon gjort avtryck för alltid! Vi delar samma bakgrund med ätstörningar och har varit branschkollegor i många år. Hon är precis som jag mamma och i sommar skulle vi båda fått barn igen ungefär samtidigt. Men det blev inte så för Terese. Det den familjen fått gå igenom den här våren har fått mitt hjärta att gå sönder och gråtklumpen i halsen finns där hela tiden just nu 💔 Tanken på att hennes barn förlorat sin mamma och att hon inte får se dem växa upp är helt olidlig. Livet är skört och fruktansvärt orättvist 😭 Och cancer är VIDRIGT!

Om ni har möjlighet, skänk ett bidrag till Cancerfonden och insamlingen #springförterese ❤️

Länk till insamlingen här!

 

 

Nu ska jag äta fruktsallad och sen lägga mig på spikmattan en stund innan läggdags. Jag orkar inte ligga jättelänge på rygg nu innan jag får lite smått panikkänslor av att inte kunna andas. Det trycker väldigt mycket på lungorna och det enda sättet jag kan ligga hyfsat skönt på är på sidan. Men det är så skönt med spikmattan så jag tar de få stunderna jag kan! Och imorgon har jag bokat in mig på en gravidmassage. SOM jag ser fram emot det!

Skickar en stor måndagskram till er alla! Kom ihåg att vara tacksamma för det ni har, att vara snälla och ta hand om er själva när ni har möjlighet till det. Vi vet aldrig när livet tar slut ❤️ En hemsk, men sann påminnelse som kan vara viktig att höra ibland!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats