emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej helgen!

Den här helgen ska jag och Pelle på bröllop på Loka Brunn! Pelles bästa kompis gifter sig och det ska bli så otroligt roligt att få vara med och fira deras dag. Och på LOKA BRUNN dessutom! Ni som följt mig ett tag vet hur mycket jag älskar den platsen! Naturomgivningarna är magiska, spat är fantastiskt och maten är HELT OTROLIG. Vi har valt att åka tillbaka dit gång på gång, firat årsdagar, nyår och födelsedagar där. Och nu ska vi alltså få uppleva ett bröllop på den här fina platsen! Wow!

Jag hoppas så att jag får en välmående helg och kan njuta av både mat och fest, även om jag vet att jag nog förmodligen inte kommer att orka ens till midnatt! Hehe, men vi får väl se! Vi lämnar Elsa hos mina föräldrar imorgon bitti och styr sedan vidare mot Loka. Sen bor vi kvar där en natt och får därför också njuta av frukostbuffé och lite spalyx innan det är dags att åka hem igen på söndag. Förutom bröllop blir det alltså också kvalitetstid med min älskade Pelle igen och det ser jag väldigt mycket fram emot <3

 

Några bilder från tidigare vistelser på Loka Brunn! Den här helgen blir det ingen vandring i Murstensdalen som vi alltid brukar göra, men god mat, umgänge och spamys kommer det garanterat att bli! Den peppen!!!

Hoppas ni får en fin och snäll helg allihopa så hörs vi igen när vi är tillbaka!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats