Emma Barremyr

Här är den, förlovningsringen ♥

 

Äntligen! Här är den, förlovningsringen ♥ Det tog ett tag efter att vi kom hem från Rom innan vi väl fick tid till att åka och kolla på ringar eftersom vi hade så fullt upp med allt grejande i trädgården här hemma. Men förra helgen blev det äntligen av och jag hittade precis den ringen som jag önskade mig! Jag ville ha en tunn och nätt guldring med strass på. När vi gifter oss vill jag komplettera med ytterligare en tunn ring (gillar inte stora ringar) med en diamant på. Tycker den kombinationen är så himla fin!

Pelle kommer att ha sin morfars gamla förlosvningsring som just nu är inne på förminskning, putsning och gravering. Den har ett stort värde för honom så det kändes kul att han fick möjlighet att bära den. Dock skulle det ta väldigt lång tid innan den var klar så än är det bara jag som har förlovningsringen på mig 🙂 Ser fram emot när vi båda har våra ringar och liksom blir ”förlovade på riktigt”.

 

 

Jag är helt förälskad i ringen och känner mig sådär pirrigt lycklig varje gång jag ser den på mitt finger! Det känns fortfarande overkligt att han friade till mig och att jag faktiskt ska få gifta mig med livets bästa människa. Det känns så stort och fint ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Åh tror det är en exakt likadan ring som jag har, älskar den!! Bär den dock just nu runt halsen i mitt halsband då jag inte vågar ha den på mig ifall jag svullnar upp av graviditeten haha!

    1. emmabarremyr

      Jättefin ju! Ja jag har märkt att jag blir rätt svullen varma dagar så får se hur det blir längre fram i sommar, kanske får ta av den då jag med 🙂

stats