Emma Barremyr

Han friade till mig i Rom

Hej kompisar! Jag bara måste ju kika in och berätta att vi har förlovat oss. Igår gick min fina, älskade Pelle ner på knä med en ring och förklarade sin kärlek till mig. I en park i Rom, med sol, musik och fågelkvitter som sällskap! Obeskrivligt vackert och romantiskt! Det var en så fin stund och självklart sa jag ja till att dela resten av mitt liv med honom. Finns ingen människa jag hellre skulle vilja göra det med. Vi har varit tillsammans i snart nio år och jag älskar honom mer än någonsin! Vi har pratat om att gifta oss någon gång, men ändå blev jag chockad och alldeles rörd till tårar. Hade liksom inte väntat mig att han skulle fria just nu, så jag blev verkligen överraskad!

Ringen på bilden ovan är bara en lånering, när vi är hemma igen ska vi välja ringar tillsammans. Åh vad mysigt och roligt! Och tänk vad verkligt det blev nu, jag ska faktiskt få gifta mig med mannen jag älskar mest i livet! Som jag ser fram emot det <3

Nu ska vi njuta av sista timmarna i Rom innan vi flyger hem till vår Elsa igen!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats