Emma Barremyr

God morgon från Idre

God morgon från fjället!

Det är lördag och vi har våran sista dag här framför oss innan det bär iväg hemåt igen imorgon. Snön har vräkt ner sedan igår kväll och under natten har det lagt sig minst en dm nysnö.. Det snöar fortfarande och är otroligt vackert vinterlandskap, men våren känns helt plötsligt långt borta här! Jag är lite avundsjuk på de som ska ut i backen och åka nu under förmiddagen. Det kommer vara fint i backarna när det är nypitsat och nysnö på det. Iallafall de första timmarna innan det blir uppkört. Men jag får hålla mig till nästa år och hänga med Elsa i backen istället. Hon är så grym som åker helt själv nu! Tänk så mycket hon lärt sig den här veckan, det är såååå kul att se och häftigt hur snabbt hon hittade balansen! Idag blir det sista åken även för henne så får vi se hur mycket som sitter kvar till nästa vinter 🙂

Pelle, min andra syster Julia, hennes kille Jakob och min kusin Alex anslöt till oss i torsdags så nu är vi alla samlade, och det är så mysigt att få så mycket kvalitetstid ihop såhär! Vi har hyrt en extra stuga (som ligger bredvid mammas och pappas) över helgen för att få lite extra plats. Mammas och pappas stuga har elva bäddar och vi är ju elva personer, men med barnen är det skönt med lite space.

Igår var vi ute och käkade hela familjen på ”Torget Grill och bar” här på fjället. Tror de öppnade förra säsongen, men det var första gången vi var där igår och maten var över förväntan! Det var jättegott och väldigt mysig stämning där inne. Jag åt en glutenfri halloumiburgare med sötpotatispommes och rekommenderar det verkligen om ni är här uppe! MUMS!

Elsa fick köttbullar med vanliga pommes, men vi skulle nog beställt sötpotatis till henne också för hon snodde åt sig Pelles skål och vägrade ge den tillbaka innan hon ätit upp alla hans sötpotatispommes. Haha. Hon har bra smak min lilla tjej!

Det  ar en mysig kväll som sedan avslutades i stugan med fredagsgodis och kortspel när barnen somnat 🙂

Jag tror inte att jag nämnt det här, men min lillasyster Lina är också gravid igen och den här gången är det bara lite drygt två veckor mellan oss. Lina är nu i vecka 26 och jag i vecka 24! Förra gången var det ju nästan fem månader mellan oss, men nu kan ju barnen komma väldigt tätt. Ska bli så spännande att se och är så otroligt mysigt att få dela det här med henne <3

Nu ska jag njuta av sista dagen på fjället här. Jag får se om jag får någon tid över att ta gravidbilder, men om inte kommer veckans graviduppdatering imorgon eller senare i veckan!

Hoppas ni får en fin lördag allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Gud vad roligt för era barn att få ha kusiner i samma ålder! Hur stor åldersskillnad är det mellan dig och din syster?

    Jag har en till fråga som kanske är lite för personlig, men snälla ta inte illa upp! Jag menar inget illa 🙂 Jag undrar om din syster/mamma mår/mådde lika dåligt som du under graviditeter? Om det är något som går i arv liksom eller det är högst individuellt?

    Tack för en superbra blogg!! 😀

    1. emmabarremyr

      Ja det blir jättekul! Mellan mig och Lina är det 1 år och 8 månader, så vi är tätt 🙂 Ingen fara, jag tar inte illa upp utan tycker bara det är roligt när ni ställer frågor. Tänker att jag lyfter din fråga i ett inlägg så får du läsa mer om det där 🙂 Håll utkik!

      Kram

stats