Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Sockerfri kanelbullekladdkaka

Publicerad,

Hej vänner och god morgon fredag! Äntligen är helgen nära! Hur mår ni?

Idag tänkte jag ge er ett smarrigt fikarecept som ni kan njuta av i helgen! Jag bakade ju en sockerfri kanelbullekladdkaka för några veckor sedan och delade då receptet på Instagram. Även om ni är många som följer mig där så gör ju inte alla det, så kanske var det någon som missade denna godsak där?

Jag lovar er, den här kladdkakan vill ni INTE MISSA! Den blev så god och dessutom innehåller den ju massa bra grejer för kroppen! Gott som gör gott helt enkelt! Vi undviker fortfarande socker för Elsas skull, även om vi äter det ibland också (vi är alltså inte strikta och har ”förbud”) och såna här grejer går verkligen hem hos henne! Hon mumsade i sig med god aptit vill jag lova, och det gjorde vi andra också!

Så vänner – sockerfri kanelbullekladdkaka – det blir alltså mitt fredagstips till er! Hoppas det smakar 🙂

 

Sockerfri kanelbullekladdkaka

Ingredienser:

15 färska dadlar
150 g smält smör
1,75 dl havremjöl
2 ägg
1 msk kanel
2 krm kardemumma
1 krm vaniljpulver
1 krm salt

Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Mixa dadlar och smör och tillsätt därefter övriga ingredienser. Mixa tills du har en slät smet. Häll upp i en ugnssäker form och strö över lite pärlsocker om du vill. Grädda i mitten av ugnen i 10 minuter. Ta ut, låt svalna något och servera sedan med vispad grädde!

 

 

Mumsmumsmums!!!

Med det önskar jag er en fin helg!

Kram / Emma.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *