Emma Barremyr

Utomhusträning i Karlstad – snart startar vårens gruppträning igång

/ Reklam för egen verksamhet /

 

Den 11 april drar vårens gruppträning ute på Sandgrundsudden i Karlstad igång. Vi kommer att ses under åtta träningstillfällen och skapa träningsmagi tillsammans! Jag lovar rolig, utmanande och ansträngande träning, gemenskap och träningsglädje! 

UTOMHUSTRÄNING I KARLSTAD

Start: torsdag 11 april

Tid: 18.30 – 19.30

Plats: Sandgrundsudden

Pris: 1195:- för 8 träningstillfällen

Anmälan: Maila din anmälan till emma@ptbyemma.se och märk mailet med ”utomhusträning i Karlstad”.

Information: Du som bor i Karlstad med omnejd och vill träna, skratta, träffa nya vänner, få nya utmaningar, njuta av endorfiner, gemenskap och träningsglädje är varmt välkommen att under 8 torsdagkvällar träna med mig på Sandgrundudden!

Vi kommer under våren köra varierade pass baserade på funktionell träning där vi använder våra egna och ibland varandras kroppar som motstånd. Fokus kommer ligga på kondition, styrka och stabilitet. Alla utgår från sina egna förutsättningar och träningen sker alltid på tid, vilket innebär att vem som helst kan vara med – ung som gammal, van som nybörjare. Behöver du alternativa övningar hjälper jag som personlig tränare dig att göra träningen till en positiv och utvecklande upplevelse. Det viktigaste av allt – vi ska röra på oss och ha roligt ihop!

Alla är välkomna, kom precis som du är <3

 

 

Wow vilka under bara träningskvällar vi haft genom åren! Vårluft, sol och endorfiner i en underbar kombination! Hoppas du vill komma och träna tillsammans med oss!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats