Emma Barremyr

Elsas utekök

Ni som följer mig på Instagram (heter @emmabarremyr där) har sett att vi köpt ett utekök till Elsa. En av mina närmaste vänner gjorde det till sin dotter och jag kände bara – vilket GENIDRAG! Leksaksköket vi har inne är Elsas favorit och hon spenderar så mycket tid till att leka med det. Jag tänkte bara ”vilken dröm det måste vara att ha ett kök ute där hon kan leka med vatten och blanda geggamoja”. Min barndomsdröm iallafall!

Så jag satte igång att söka igenom facebookgrupper efter ett begagnat leksakskök som vi kunde ställa ute i vår trädgård. Hittade till slut ett knallrosa, vilket kanske inte är snyggaste detaljen i trädgården, men det hade många roliga detaljer och kostade bara 150 spänn, så jag slog till.

Den senaste veckan har vi spenderat måååånga timmar ute i trädgården och Elsa tycker att det är så roligt att hon inte ens vill gå in. Är så glad att hon gillar att vara utomhus lika mycket som mig och Pelle och tänker att det här köket kommer vara perfekt nu när vi ska sätta igång och pyssla i trädgården framöver, då har Elsa underhållning och kan greja hon med!

Såhär såg det ut när vi invigde köket ute i trädgården efter att ha hämtat hem det! Var en riktigt drömmig vårdag dessutom så att Elsa aldrig ville gå in hade jag inget emot 🙂

Som sagt, inte snyggaste detaljen i trädgården, men om Elsa har roligt med det är det värt allt!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats