Emma Barremyr

Lillasyster eller lillebror?

Idag har vi varit på det efterlängtade rutinultraljudet! Elsa var lyckligtvis pigg imorse och har varit på förskolan idag så jag och Pelle kunde åka till sjukhuset tillsammans och se det lilla livet igen. Herregud vilken livligt liten krabat det var som härjade runt i magen. Så himla mysigt att se! Allt blir så verkligt när man ser sin bebis på ultraljudsskärmen ♥

Det är såklart lite nervöst inför ett ultraljud eftersom man inte vet innan om det kommer se bra ut eller inte, men det gjorde det för oss idag och det är en så stor lättnadskänsla. Bebisen verkade må bra och var som sagt väldigt livlig och inte still en enda liten sekund.

Blir det en lillasyster eller lillebror nu då?

Det blir en LILLASYSTER ♥

Jag hade verkligen fått en känsla av att det skulle bli en lillebror de senaste dagarna, men jag hade visst fel. Elsa ska få en syster och det känns ju alldeles magiskt fint, även om en bror också hade varit väldigt fint! Det enda betydelsefulla är ju egentligen att det är ett friskt barn, men det känns väldigt roligt med två flickor eftersom jag själv har två systrar som också är mina bästa vänner. Förhoppningsvis kommer Elsa få både en syster och bästa vän hon också!

Efter ultraljudet åkte jag och Pelle till Zest och käkade lunch! Vi satt och diskuterade namn och fick en stund att smälta och prata om ultraljudet tillsammans. Det är som sagt en mäktig upplevelse och väldigt speciellt att få dela den upplevelsen med människan man älskar mest i hela världen!

”Yippiiiieeee” sa Elsa när vi visade henne kortet på lillasyster och talade om för henne att hon ska få en syster. Hon är ju för söt och kommer bli en fantastisk och kärleksfull storsyster! Tänk att vi ska bli fyra, känns fortfarande overkligt!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Åh så härligt med ultraljudet! Den upplevelsen kan jag verkligen sakna och längta efter. Helt magiskt… ? Och jag är övertygad om att Elsa blir en grym storasyster!

  2. Ellinor

    Så underbart att höra att allting gick bra idag och att det är en pigg liten bebis som ”vilar” där inne i magen <3
    Mysigt med en lillasyster dessutom! Kan inte tänka mig annat än att de kommer att bli bästa vänner hon och Elsa!

stats