Emma Barremyr

Hej från våran lediga onsdag

Hej vänner <3

Det är onsdag vilket innebär ledig dag för mig och Elsa. Jag älskar våra lediga dagar i vanliga fall, men de senaste veckorna har ju varit sådär roliga med tanke på hur långdraget sjuka vi varit. Vi är inne på tredje veckan nu och jag längtar så himla mycket efter att få hitta på något igen. Jag var ju hos läkaren på vårdcentralen i måndags och fick bihåleinflammation i pannbenet konstaterat. Huvudvärken jag har haft de senaste dagarna har varit brutal, men idag har det äntligen släppt lite och jag hoppas att det fortsätter att gå åt rätt håll nu. Idag känns det nästan som att jag har träningsvärk i hela huvudet efter all huvudvärk de senaste dagarna, och den där sprängande känslan jag haft i pannan har gett med sig lite. Skönt!

Eftersom jag är sjuk och sängliggandes och Elsa behöver aktiveras åkte hon och jag upp till mamma och pappa igår. Jag har världens bästa mamma som skämmer bort oss så mycket (pappa jobbar). Jag har fått vila och Elsa har hängt med mormor, vi har fått maten serverad och mamma hade Elsa både inatt och imorse när hon vaknade vid 05.40. Att få sova helt ostört är så värdefullt när man är sjuk och behöver återhämta sig. Pelle tar ju nätterna hemma, men inatt fick han alltså också sova ut!

Idag har även Elsa varit hängig igen och jag hoppas inte att det är något nytt på gång för hennes del. Hon hade nästan slutat att snora och hosta nu i början av veckan, men igår började snoret rinna igen, så kanske är det en ny förkylning på g. Efter lunchen förut satte vi oss i soffan en stund och helt plötsligt hade hon somnat i mormors knä. Lilla gumman <3 Nu ligger hon i mammas och pappas säng och sussar och eftersom hon verkar lite hängig får hon sova lite längre idag.

Tanken är att vi ska åka hem igen i eftermiddag. Jag får ta ett par panodil för att lindra huvudvärken lite och hoppas det går bra. Imorgon väntar ju rutinultraljudet och jag hoppas VERKLIGEN att Elsa är såpass pigg att hon kan gå till förskolan. Man får inte ha med sig syskon på ultraljud och det skulle vara hemskt tråkigt om inte Pelle kunde vara med imorgon. Håll tummarna för att Elsa inte blir sämre är ni snälla <3

Nu ska jag gå in och lägga mig och vila lite bredvid henne. Världens bästa mys!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats