Emma Barremyr

Hej från nu och oredigerade bilder från helgen

Hej från sjukstugan! Alltså det är helt otroligt, men det ger inte med sig! Elsa är hostig och snorig fortfarande, men i övrigt pigg så hon är på förskolan idag. Jag däremot blir bara sämre och sämre. Igår natt fick jag en sprängande huvudvärk i pannan, mellan ögonen och bakom ögonen. Det blev värre när jag låg ner så orkade knappt sova något alls. Jag googlade såklart och hittade till slut bihåleinflammation i pannbenet hos 1177, vilket kändes som det stämde på mina symtom. Ringde 1177 på morgonen och fick en tid på vårdcentralen under eftermiddagen. Läkaren undersökte bihålorna i käkbenet och de var lite inflammerade (men var ju inte där jag hade ont), de andra kunde hon inte göra något åt sa hon så hon skickade hem mig med ordination om vila och recept på alvedon och nasonex.

Inatt har jag suttit upp och sovit eftersom jag inte kunnat ligga ner pga av smärtan i pannan. Det spränger något helt fruktansvärt och idag har jag ont i hela nacken och runt huvudet också! Jag var alldeles rödflammig i huden där jag har ont i pannan och kände mig yr och snurrig i huvudet när jag vaknade idag. Sämre än igår alltså, så nu har jag ringt till vårdcentralen igen och ska snart dit. Hoppas på att få lite bättre hjälp idag.

Är det någon av er som haft bihåleinflammation i pannbenet? Gick det över av sig själv eller vad fick ni isåfall för hjälp? 

Det var en liten uppdatering från här och nu. Ligger i soffan där jag har spenderat hela dagen och är så fruktansvärt uttråkad. Planen var ju att börja jobba lite mer den här veckan, men att jobba är det sista jag orkar tänka på just nu.

Det var allt för nu… Bjuder på några helt oredigerade bilder från helgen som avslut på det här inlägget!

 

I fredags firade vi med bubbel till maten! Alkohol fri äppelmust såklart! Pelle har fått nytt jobb så vi passade på att ta tillfället i akt att fira och skåla under kvällen!

 

 

Vi åt pestokyckling med rotfrukter och ädelostsås! En fredagsmiddag helt i hela familjens smak!

 

 

Efter maten satt vi i soffan och Pelle och Elsa satt och kände på bebisens sparkar i min mage! SÅ mysigt!

 

 

Fick snygga gravidtrosor av mamma förra veckan som jag invigde i lördags. Otroligt sexiga eller vad säger ni, hehe!

 

 

Tog in Elsa som sovit sina 40 minuter ute i vagnen, men hon vägrade vakna. Hon var uppe redan vid 05.00 på lördagsmorgonen så jag antar att hon låg ett par timmar minus på sömnkontot och ville sova mer, vilket hon ju inte får. Men hon gick inte att väcka så till slut sov hon över en timme ändå…. Det var en mysig stund när vi satt sådär iallafall <3

 

 

Något timme senare hade Elsa piggnat till igen och vi taggade för en lördagsfika på stan!

 

 

Blev fika på favoritfiket Zest! Rawfoodbakelser och smoothie! Jag och Elsa delade på en snickerskaka och hasselnötstårta medan Pelle käkade smörgås!

 

 

Världens bästa människor! Älskar dem och tiden tillsammans med dem så himla mycket <3

 

 

Lördagsmiddag! Svärmor var här i fredags och var barnvakt och hade då dessutom med sig en färdig älggryta som hon ställde in i kylen. Lyx eller vadå?! Det enda vi behövde göra var att koka potatis och sen var middagen serverad!

 

 

Och igår var det äntligen dags för Vasaloppsfrukost. Elsa högg direkt in på jordgubbarna såklart 🙂 Dom hade hon själv valt till frukosten så de såg hon till att inte missa. Kommer ett mer ingående inlägg om Vasaloppsfruosten imorgon!

 

 

Och här har vi söndagsmiddagen! Pizza med hemgjord pesto. Vi ska ju äta det på fredag också, men jag blev så sugen redan igår att det får bli pizza två gånger på samma vecka. Hehe 🙂

 

Hoppas att ni har en fin måndag och mår bättre än vad jag gör!

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Blev nyfiken, vad jobbar Pelle med? 🙂 Och usch vad jobbigt med bihålorna, det gör så rackarns ont. Krya på dig!

  1. emmabarremyr

   Han jobbar på skoghallsbruket och kommer vara sektionschef för förebyggande underhåll nu 🙂 Tack för kryat <3 kram

 2. Ellen

  Jobbigt med sjukan ?❤ Vad brukar du görs när du inte har någon ork? Tittar du på tv, läser en bok eller vad gör du? Vad vill du tipsa om? ?

 3. Jenny

  Jag hade bihåleinflammation i pannbenet som gravid. Vidrigt !! Hade jätteont, kunde inte sova och varenda lägesändring gjorde ont, räckte typ att titta ner bara… minns att jag till och med hade ont i övre tandraden så att det blev svårt att äta.. men det var smärtstillande och nässpray bara som jag fick ordinerat… sen gav det med sig tillslut…

  Krya på dig !!

  1. emmabarremyr

   Usch och fy! Håller verkligen med om att det är vidrigt… aldrig haft sån brutal huvudvärk tidigare som jag har nu 🙁 Tack för att du delar med dig <3

 4. .

  Jag hade jätteproblem med bihåleinflammation båda gångerna jag varit gravid, testade ALLT men inget hjälpte tillslut gick jag på Zoonterapi det visade sig vara en skänk från ovan för äntligen blev det bättre!!!

  1. emmabarremyr

   Tack snälla för att du delar med dig! Så värdefullt att få höra vad som hjälpt andra. Hoppas att nässprayen jag fick utskriven hjälper, men annars kanske zoonterapi vore något att testa 🙂 Kram

 5. Veronica

  Åh vad jobbigt med bihåleinflammation! Jag hade nåt liknande i höstas. Köpte nåt naturläkemedel på Apoteket men det ska man säkert inte ta som gravid och jag vet inte om det funkade eller om det bara gav med sig efter ytterligare en vecka. Jag tycker inte det funkade så bra med nässkölj heller även om jag gjorde det ändå. Försökte ta varma bad minns jag och sen är det säkert bara att vila. Om det inte är bakterier vill säga, då kanske det behövs antibiotika. Men tar de snabbsänkan så vet de ju det. Krya på dig! 🙂

  1. emmabarremyr

   Ja det är vidrigt! Aldrig haft så ont i huvudet i hela mitt liv.. Tack för att du delar med dig och för dina tips! Kram

stats