Emma Barremyr

God morgon tisdag

God morgon på er! Är så otroligt glad över att äntligen kunna blogga som vanligt igen, SOM jag saknat det dessa veckor! Idag vaknade jag redan vid fem. Jag var så trött igår kväll att jag somnade strax efter åtta, så att jag var pigg vid fem idag var väl inte så konstigt kanske. Hungrig var jag också så jag låg och kollade på frukostbilder och sökte bland mina gamla recept i bloggen. Hittade min ugnsbakade morotskakagröt som jag inte ätit på evigheter, men som jag ÄLSKAR. Det är helt klart ett av mina favoritrecept när det kommer till gröt. Illamåendet kändes väldigt avlägset (tack och lov, igår var jag sängliggandes hela dagen) och jag bestämde mig för att gå upp och slänga ihop lite ugnsbakad morotskakagröt till mig och Elsa till frukost! MUUUUUUMS!

Receptet på gröten hittar ni här!

Eftersom Elsa fick feber igår igen så är hon hemma från förskolan idag. Hon var feberfri hela helgen, så antingen har hon fått något nytt virus eller så har det tagit omtag på det gamla. Suck! Idag är hon feberfri igen, men såhär har det ju sett ut ända sen hon blev dålig förra söndagen. Hon får feber på kvällarna och är sen pigg och feberfri på dagarna. Utöver det så är hon rosslig i bröstet och hostar, men inte speciellt snuvig. Det är såklart skönt att hon inte är jättedålig, men ändå seeeeegt att det är så himla långdraget.

Själv känner jag mig för första gången sedan i torsdags lite på bättringsvägen. Jag har inte haft någon feber sen i torsdags, men är sjukt trött, har värk i kroppen och sprängande huvudvärk, är snuvig och hostig. MEN, idag känns det (peppar peppar) som det lättat lite. Åh, vill bara blir frisk NU!

Idag hade jag tänkt jobba ikapp lite med bloggen, men eftersom Elsa är hemma så får jag nog inte mycket gjort. Jag vill ge henne uppmärksamheten och inte datorn såklart. Just nu när jag skriver det här inlägget sitter hon och målar med vattenfärg och lyssnar på Pippi Långstrump saga. Myset i det ändå! Vi två här vid bordet pysslandes med två olika saker. Älskar det! Ska iallafall försöka få till inlägget ”gravid vecka 18” som blev lite försenat den här veckan. Så håll utkik i eftermiddag!

Annars då? Jag har köpt ett nytt leksakskök till Elsa som jag tänkte åka och hämta idag. Hittade ett begagnat som jag tror blir toppen! Tänker att Elsa ska få ha det ute och leka med. Tänk vattenlek, sand och geggamoja! En barndomsdröm om du frågar mig. Perfekt för henne att pyssla med nu när jag och Pelle ska börja pyssla i trädgården framöver! Ska visa er sen när vi fått hem det och det står på plats.

Hoppas att ni får en fin tisdag allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats