Emma Barremyr

Äntligen och välkomna!

Välkommen till nya bloggen allihopa! ÄNTLIGEN är allt på plats och efter mycket strul och krångel funkar nu förhoppningsvis det mesta som det ska. Tack snälla för att ni väntat <3 Hela bloggarkivet och alla kategorier hittar ni om ni klickar in er i högerspalten, och längst uppe till höger finns sökfunktionen.

Jag bloggar alltså numera för Vi med barn, vilket känns så kul, och jag hoppas ni känner desamma! Innehållet i bloggen kommer inte förändras nämnvärt mycket. Även om mycket fokus kommer vara graviditet och hälsa kopplat till familjeliv så kan ni räkna med att fortsätta få läsa om mat/ recept, träning, friluftsliv/ resor, mental hälsa och mindfulness..

Under varje inlägg hittar ni kommentarsfältet och även ett rött hjärta som ni gärna får klicka på om ni gillar inlägget eller bara vill skicka över lite kärlek. All respons från er betyder så mycket, kom ihåg det!

Vill så gärna veta vad ni tycker! Berätta för mig! Hur känns det att komma in här? har ni några tankar eller önskemål? Är det något som inte funkar som det ska? Hit me! Jag ska göra mitt allra bästa för att ni ska trivas här med mig <3

Foto: caroline Dahlén

Nu har jag precis hämtat hem Elsa från förskolan och gissa vad? Hon har fått feber IGEN. Lilla smulan! Nu har hon ändå varit feberfri i två dagar så vi trodde det var påväg bort, men det verkar ta omtag. Och själv har jag varit sängliggandes hela dagen idag så sjustugan fortsätter här hemma. Sååååå trist!

Hoppas att ni mår bättre än oss!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Skulle vilja höra din IBShistoria! När fick du och vad hade du för symtom? När sökte du hjälp? Vad gjordes för utredning och osv? Upplever du att du mår bättre när du utesluter vissa livsmedel osv ?
  Kram!

 2. Ellen

  Äntligen! 😁 Har saknat din blogg! Har kollat bak i arkivet 2015 och 2013 och det verkar som att bilderna hänger med. Detta blir säkert superbra! 😄

 3. Veronica

  Fina bilder och kul med bloggen! Hoppas hon kryar sig snabbt. 🙂 Vi är inne på 12:e dagen med feber (!) Enligt vårdcentralen kan det ibland vara så för barn om de får nån riktigt seg infektion.. Det är såå trist med feber och sjukdom. Nu vill vi ha vår <3

  1. emmabarremyr

   Tack! Nu hoppas vi att det vänt i sjukstugan här, peppar peppar! Så tråkigt med sega infektioner, krya på er. Hoppas ni blir friska snart och JAAA till vår <3

stats