Emma Barremyr

Hej från soffan!

Det är måndag förmiddag och jag sitter i skrivande stund i soffan med datorn i knät och kämpar för att hålla ögonen öppna. Jag har sovit ganska bra senaste nätterna, men är ändå så sjukt trött. Gud vad jag längtar efter energi! Jag har fått ett enormt sug efter att börja rensa här hemma. Vet inte om det har med min passivitet de senaste månaderna eller graviditeten att göra, men jag har massa saker jag vill fixa och rensa, t.ex. måla en bokhylla, rensa garderoberna, storstäda i köket, badrummet och så längtar jag så mycket efter vår och att få börja fixa i trädgården. Men jag har noll energi och orkar typ ingenting, så inget blir gjort ändå.

Illamåendet har varit lite bättre de senaste dagarna. Just nu mår jag illa, men så är det ju alltid på förmiddagarna. Dock är jag inte kräkfärdig bara jag ligger ner och vilar, det är när jag är uppe och försöker göra saker som illamåendet blir sämre och jag oftast spyr. Så jag får ligga ner och vila under förmiddagarna helt enkelt. Ska på min femte akupunkturbehandling nu i eftermiddag så laddar upp för den och hoppas att det vänder med illamåendet snart!

Helgen har varit lugn och skön. Vi var hos mamma och pappa fredag till lördag och firade pappa som fyllde år i fredags. Hela familjen var samlad, det bjöds på trerätters och var full fart med tanke på ett fullt hus och två småbarn. Hehe, men ändå skönt att få bli bortskämd med mat och barnpassning, jag kunde vila mycket där uppe.

Vi kom hem lördag eftermiddag, hade en lugn lördagskväll framför Melodifestivalen och vaknade sedan upp till snöoväder igår söndag. Det blev därför en riktig slapparförmiddag hemma under förmiddagen, men efter lunch sprack det upp så då åkte vi till Kilenegården med Pelles bror med familj för lek och bus i solskenet. Magiskt vinterdag och så skönt att få komma ut i friska luften!

IMG_1210

IMG_1211

IMG_1218

IMG_1219

Hur mår ni idag och hur har eran helg varit?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats