Emma Barremyr

Välkommen på mindfulnesskurs med mig

Inlägget innehåller reklam för kurser inom mitt eget företag PT by Emma.

I januari kommer jag att dra igång en ny omgång av mindfulnesskursen ”Nyfiken på minfulness”. Vi kör igång torsdag den 31:e januari och idag öppnar anmälan. Det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvarn.

Nyfiken på mindfulness” är en nybörjarkurs för dig som vill prova på att få in medveten närvaro i ditt liv. Vi ses fem tillfällen och däremellan får du hemövningar att göra och kursmaterial som lär dig mer om mindfulness.

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet. Det är ett redskap som vi kan använda oss av för att hantera svåra saker som sker i livet, men också ett redskap som hjälper oss att njuta mer av när livet är bra. Livet är varken antingen eller, utan en blandning av bra och dåligt och mindfulness är ett redskap som vi kan använda vid alla tillfällen, på olika sätt.

Vi lär oss flera korta meditationer, men mycket av kursen handlar om samtal mellan oss där vi delar och reflekterar kring erfarenheter och tankar med varandra. Vi kommer prata stress, psykisk ohälsa och mycket annat. För att ni ska känna er trygga så råder tystnadsplikt och du är aldrig tvingad att dela med dig om du inte vill.

Varmt välkomna på nyfiken på mindfulness

Tid: torsdagar 18.15, start 31/1 (vi har uppehåll 7/2, så sista tillfället blir 7/3). Varje tillfälle är 1,5-2 timmar.

Plats: STC Hammarö, Norra Hallerudsvägen 4

Pris: 1495:- (i priset ingår 5 träffar och kursmaterial)

Anmälan: maila din anmälan till emma@ptbyemma.se (märk ditt mail med ”mindfulnesskurs”)

IMG_9995

s5-4

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats