emmabarremyr

Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 20

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Nu när vi ändå är inne på efterrätter och kladdkakor (tipsade om pepparkakskladdkakan igår), så måste jag ju tipsa om saffranskladdkakan idag! Är du en som gillar saffran mer än pepparkaka ska du välja den här gudingen!

RECEPT:

Saffranskladdkaka

IMG_9977

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Ååh mums vad gott det låter, den måste jag testa att göra! Får jag bara fråga dig hur stor springform du använder, hur många centimeter i diametern den är? för jag har en misstanke att min är lite större än vanligt 🙂

stats