Emma Barremyr

Tredagarsfeber?

God morgon finisar! Idag är det vabb för hela slanten för min del, här inleds nämligen veckan med sjukstuga. Elsa fick feber i lördags som steg i rasande fart under kvällen, och sen dess har hon haft ett flertal febertoppar på 40 grader, men däremellan lite lägre tack vare febernedsättande. Hon hostar lite, men annars inga andra symtom, så vi tror att det är tredagarsfebern som är på besök, det återstår att se om det kommer utslag snart.

Är så jobbigt att se sin lilla älskling så sjuk och slö. Hon har aldrig varit så dålig tidigare som hon är nu. Febern har slagit ut henne totalt, och Elsa som i princip aldrig sitter still på grund av all energi hon har i kroppen har inte gjort så mycket annat än legat i våra knän sen i lördags. Jag försöker njuta av närheten och myset, men längtar så mycket tills hon mår bra och blir pigg igen. Vill bara ta allt det sjuka från henne <3

Har inte riktigt hunnit med bloggen i helgen eftersom Elsa blev sjuk, och lär väl inte hinna med så mycket idag heller, men ville iallafall kika in och säga hej och önska er en fin vecka. I eftermiddag dyker ett smarrigt recept upp i ett tidsinställt inlägg. Missa inte det!

IMG_9753

Hur mår ni?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. veronica

    Åh stackaren! Min son hade förmodligen 3-dagars febern för ett par år sen, men det kom inga utslag. Inte alltid det gör det står det. Det var hög feber i 5 dagar och sen gick den ner. Krya på er!

stats