Emma Barremyr

Må bra tips – min dag på tre minuter

Jag vill starta även den här veckan med att ge er ett må bra tips! Jag försöker att fylla min vardag med så många må bra grejer som möjligt eftersom det i det stora hela gör att jag mår bättre i vardagen. Man hinner inte allt med små barn i livet, men det man hinner tycker jag ändå är viktigt att prioritera. Mitt välmående är ju viktigt!

Oftast är det små grejer som gör det där lilla extra. Det behöver inte vara svårare än att vi unnar oss en god frukost så ofta vi kan. Att vi går en skön promenad på lunchen. Att vi har en fin blomma på kökbordet. Eller choklad på skrivbordet. Att vi tar oss tiden att kramas ofta och mycket. Att vi pysslar om kroppen, kanske genom att massera den i duschen och smörja in den långsamt efteråt. Ja listan kan göras lång! Det finns mycket fint och värdefullt vi kan njuta av i vardagen om vi bara väljer att uppmärksamma det och faktiskt njuta av det!

Jag har numera en ny kvällsrutin som handlar om att skriva i en bok som heter ”Min dag på tre minuter”. Den fokuserar på det positiva med dagen och morgondagen och jag tycker att det är ett så fint avslut på varje dag att sitta ett par minuter och reflektera lite. Dessutom innehåller den en hel del peppande citat som också stärker att läsa!

Vill helt enkelt tipsa er om den här boken idag! Som en må bra grej att göra i vardagen!

Img 8954

Img 8955

Img 8960

Img 8959

Img 8962

Hoppas att ni får en fin måndag och tar hand om er själva!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats