Emma Barremyr

Hej från nu

Det är måndag eftermiddag, klockan är halv två och jag ska alldeles snart åka och hämta Elsa på förskolan. Jag är lite trött idag. Vi hade en körig natt jag och Elsa, och det blev inte så många timmars sammanhängande sömn som jag egentligen önskar mig. Men det går bra, jag känner ändå att jag har en del energi lagrad just nu, så det finns lite att ta av, vilket är skönt.

Dagarna går så fort när jag sitter här hemma och jobbar, men samtidigt hinner jag med mycket. Idag har jag planerat kvällens PT-pass och även planerat för tredje tillfället av mindfulnesskursen som jag håller på torsdag, betat av mailen efter helgen, coachat PT-onlineklienter, tidsinställt ett par blogginlägg och ätit lunch.

Nu när jag tänker på att jag ska hämta Elsa snart börjar det pirra sådär mysigt i magen. Känslan är som när man är riktigt fånigt nykär och snart ska få träffa den man är kär i. Det riktigt kittlar i magen av längtan, kärlek och glädje. Gud vad jag älskar henne!

När vi kommer hem sen ska vi göra pepparkaksbollar tillsammans och sen fika innan jag ska bege mig ut i friska luften för att köra PT-klienter!

Det känns så skönt att vi har landat i den här nya vardagen nu. Det är så roligt att vara igång och jobba och faktiskt ha TID för det jag vill, men samtidigt skönt att jag fortfarande har mycket tid med Elsa. Kände mycket ångest i somras iför den nya vardagen som väntade, men nu är vi här och det känns så bra! Är så tacksam för det <3

Nu måste jag kila, ville bara in och säga hej och skriva av mig lite!

IMG_9665

Gick en promenad med Elsa till förskolan idag. Fick därför starta dagen med rörelse i frisk luft. Och solen kikade fram! Ljuvligt och energigivande efter en dålig natt!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats