emmabarremyr

Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 46

Hej vänner! Det är söndag kväll och jag har precis placerat mig i soffan efter en dag som har gått i ett. Jag startade dagen med en lång meditation och sen firade vi Pelle med en mysigt frukost och paket. Han fick en tröja som jag och Elsa hade valt tillsammans. “Fiiiiiiiin” sa hon när jag frågade om vi skulle köpa den till pappa, så den fick det bli. Och han gillade den också, som tur var!

Under förmiddagen tränade jag och Pelle ett varsitt pass och sen hade vi min vän Moa här på fika. Det ösregnade i princip hela förmiddagen så det var rätt mysigt att bara kura inne. Men på riktigt! När ska solen visa sig igen? Är så less på det här dimmiga och gråa vädret… redan!

Jaja, efter lunch åkte vi iväg på farsdag-fika, storhandlade mat för veckan och avslutade sen med en tur till Ikea. Vi skulle köpa en ny säng till Elsa, men eftersom alla släp var upptagna får vi den hemkörd imorgon istället. Vi har försökt att fixa Elsas rum i helgen och har beslutat oss för att hon ska få börja få sova där nu. Vi har tänkt det så länge, men dragit ut på det eftersom det såklart är lite vemodigt. Lilla Elsa <3 Vi gillar att ha henne hos oss, men det känns som att vi väcker varandra mycket, speciellt nu när hon pratar en del i sömnen om nätterna..

Det var några rader om vår söndag! Ska berätta mer om och visa bilder från Elsas rum när vi är klara där. Nu går vi över på veckans middagsmeny. Hade egentligen önskat någon mer vegetarisk rätt, men nu blev det som det blev. Tänker att jag får äta vegetariskt till lunch istället. På fredags ska jag ut med mina tjejkompisar så då skulle Pelle och Elsa tydligen festa loss på korvstroganoff, hehe. Hoppas ni får lite inspiration för veckan!

Middagsmeny vecka 46:

Måndag: pasta med kycklingfärssås

Tisdag: panerad fisk med sötpotatispommes och sås

Onsdag: quinoasallad med rödbetor, spenat och chevre

Torsdag: fisksoppa med fröknäcke

Fredag: krämig korvstroganoff med sting + ris

s5-5

s5-6

IMG_3229

Img 8969

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Äter Elsa alltid samma som er eller lagar ni annan mat till henne? Tänker speciellt på sallad och dylikt som känns svårt att få i små barn tillräckligt av, eller? 🙂

    1. ptbyemma

      Nej hon äter inte alltid samma, som du säger så passar ju inte en sallad till ett litet barn utan då kanske hon får lax (om vi äter laxsallad) och potatis till t.ex!

stats