Emma Barremyr

Dunas de Maspalomas

IMG_9329

IMG_9338

IMG_9335

IMG_9328

IMG_9344

IMG_9362

IMG_9370

IMG_9379

IMG_9386

Här kommer ett sent hej från Gran Canaria. Jag och Pelle sitter ute i den ljumma luften på balkongen med ett varsitt glas rött och njuter av vår näst sista kväll här. Vi har haft en underbar lördag och bilderna ovan är från vår utflykt till Dunes de Maspalomas tidigare idag.

Vi spenderade förmiddagen med sol och bad, men sen kände vi att vi ville hitta på något, så efter lunch tog vi bussen bort till Playa del Inglés och promenerade ut till sanddynerna i Maspalomas.

Wow, det var verkligen otroligt vackert där ute! Sanden i Maspalomas har blåst in från Sahara och formats till dynor av Atlantens passadvindar i tusentals år. Det är så fascinerande att se naturens skapelser!

Vi sprang runt, busade och tog massa kort och sen gick vi hela vägen, längs Playa del Inglés, till San Agustín. Och vilken strandpromenad! Även den var helt otroligt vacker!

Och just det! Vi stannade och åt glass också. Jag tog smakerna ”bounty”, ”snickers” och ”after eight”. Gudars så gott! Elsa fick också smaka lite, mycket nöjd vill jag lova. Det var nog det första ”söta” hon fått smaka på. Är man på semester så är man!

Det var allt för den här stunden! Nu ska jag njuta av tiden med Pelle!

Hoppas ni mår bra och har en fin lördagskväll!

Puss / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie

  Så underbart det ser ut! Tack för att du visar bilder.
  Jag undrar hur ni har gjort med bussresorna och Elsa. Har ni haft med er egen bilbarnstol eller har ni gjort på något annat sätt?

  1. ptbyemma

   De bussar vi åkte med var vanlig ”kollektivtrafik” och fanns därför ingen möjlighet till bilstol. Hon fick helt enkelt sitta ner i våra knän under resorna!

 2. veronica

  Härligt det ser ut!! Vi var i Meloneras när Louie var 2 år, riktigt bra! Minns att glassen var gudomlig 🙂

 3. Frida

  Hej! Vilka fina semesterinlägg, det är jättekul att läsa!
  Jag undrar om du ville blogga om skillnaden att resa med 1,5åring jämfört med första resan. Både hur ni gjort om packlistan samt bara hur det har känts! 🙂
  Hoppas resan hem går bra

stats