emmabarremyr

Emma Barremyr

Ord från en fredag

Det är fredag och jag har precis sövt mitt barn i strålande höstsol. Efter gårdagens mörka och regniga väder är ju dagar som dessa så välbehövliga. Visst är det mysigt med höstrusk, men jag föredrar ändå solen framför regnet och vill tanka så mycket ljus och värme som möjligt inför den mörka tiden som väntar!

Hur mår ni idag?

Hos oss tog vi en lång sovmorgon ända till åtta. Det har inte hänt på länge! Jag och Elsa låg i sängen och drog oss till halv nio innan vi gick upp och fixade frukost. “Bänken” är det första hon säger när vi kommer upp på morgonen. Hon har nämligen fått en ny favoritplats, och det är på köksbänken. Där hon ska sitta med sin docka och vovve i knät (viktigt) medan jag pysslar i köket. Så när jag steker ägg, rostar bröd, kokar gröt och fixar kaffe sitter Elsa snällt och tittar på, och sen äter vi frukost vid köksbordet.

Jag mår ganska bara, men Elsa blev riktigt dålig igår och fick hög feber. Hostan är inte rolig för henne och hon är även rejält förkyld, men hon är ändå lite piggare idag så jag hoppas det går åt rätt håll nu. Förmiddagen har vi spenderat mestadels inomhus. Jag har städat här hemma medan Elsa har lekt med leksaker och tittat lite på tv. Innan lunch gick vi ut och tog lite frisk luft och sen blev det bananpannkakor och vispad grädde som fredagslyx! Är man sjuk så är man <3

Img 8250

Jag kan sakna den tiden jag kunde gå långa barnvagnspromenader såna här dagar! Nu sover hon ju bara 1-2 timmar per dag och den tiden behöver jag för det mesta utnyttja till jobb, speciellt när jag måste vabba och inte kan ha henne på förskolan de få timmar jag har tänkt jobba.

Jaja, ska köra ett litet jobbare nu och sen ska vi ta helg! Hoppas ni har en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats