emmabarremyr

Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 40

Hallå kompisar! Hur har ni haft det i helgen? Hos oss har vi blivit bortskämda med rejäla sovmorgnar, så själv känner jag mig påfylld av så mycket ny energi. Tänk vad mycket det kan göra att få sova ut på morgonen. Känslan av att äta frukost klockan nio på morgonen var något nytt för oss. Och dagen kändes väldigt kort. Vi hann ju knappt äta frukost innan det blev dags för lunch, hehe.

Igår hade jag och Pelle en heldag tillsammans med en lång lunch på stan följt av biodate. Elsas farmor var här och passade henne så de fick massa kvalitetstid tillsammans medan jag och Pelle också fick det! Och för första gången kände jag att jag riktigt kunde njuta av att bara vara vi två utan att tänka på Elsa hela tiden. Men när bion var slut och vi hade varit borta i nästan fem timmar hade jag sån sjuk längtan att det kröp i hela kroppen. Var ljuvligt att få komma hem och mysa ett par timmar innan läggdags <3

Idag har vi som vanligt handlat och fixat inför veckan som kommer. Jag hittade både spenatbollar och en vegetarisk gryta i frysen som vi passar på att äta den här veckan. Så smidigt att bara ta upp och värma! I övrigt blir det en gulaschsoppa (är så sugen på soppa nu när det börjar bli kyligare) och så lax en dag innan vi åker upp för en långhelg i Torsby hos mina päron.

Middagsmeny vecka 40:

Måndag: vegetarisk gryta med råris

Tisdag: gulaschsoppa

Onsdag: quinoasallad med spenatbollar

Torsdag: ugnsstekt lax med sötpotatispommes

S5 5bb06bf8c9780

S5 3 5bb06c37036ba

S5 2 5bb06bf9f369a

Ta hand om er och ha en fin söndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats