emmabarremyr

Emma Barremyr

Sista inskolningsdagen

Nu är snart sista inskolningsdagen gjord och jag får hämta hem min lilla Elsa för helg och massa mys med familjen! Oj som jag längtar! Den här veckan har Elsa gjort fler timmar på förskolan än hon kommer att vara där framöver och jag har varit ifrån henne ovanligt mycket. Inskolningen har ju involverat fulla veckor, men från och med måndag ska hon ju bara vara där tre dagar i veckan, fem timmar åt gången.

Jag sitter hemma med en så stark längan efter henne och undrar så mycket hur hon har det. Det är lite jobbigt inombords. Allt det här är ju så nytt för oss båda och det är nog därför det känns som det gör. Men samtidigt har det ju gått himla bra hittills och lämningarna har inte varit ett problem alls. Ingen gråt och inga tårar, vilket jag är tacksam för! Idag var jag inte ens med den första timmen, som jag varit alla andra dagar, utan åkte hem direkt. Jag hann knappt få en kram innan vi sa hej då och hon sprang in för att leka med de andra barnen. Så skönt, men samtidigt lite snopet måste jag säga.

Idag har jag lagt all min energi till att redigera och klippa ihop en film med träningsövningar som jag filmade förra veckan. Alltså, shit! Det här med film är en hel vetenskap ändå! Vilken TID det tar. Jag skulle vilja börja mer med rörligt material och Youtube, men eftersom jag kan så lite tar allt så lång tid och jag har tyvärr inte den tiden just nu. Jag är fortfarande inte klar med filmen, men ska försöka få klart det nästa vecka så jag kan dela passet med er då!

Nu ska jag lägga sista timmen innan jag hämtar Elsa på mindfulness och sen ska jag ta helg!

82137f40 fb40 4afe a4ec c8a81ed072b6 l0 001

Igår hämtade jag hem henne såhär glad, och så åkte vi hem och käkade blåbärssmoothie till mellanmål. Det ska vi göra idag också. Och sen ska vi åka in till stan och fira min lillasyster Julia som fyller 25 idag!

Ha en fin helg allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats