Emma Barremyr

Hej från hemma

Efter en lång resdag är vi äntligen hemma igen, och borta bra, men hemma bäst, så är det ju alltid. Jag älskar ÄLSKAR att vara i stugan i Idre, men det är också väldigt VÄLDIGT skönt att komma hem igen. Jag är en sån hemmakär typ och njuter så mycket av att landa i mitt eget hem efter en resa.

Img 7420

Och när vi väl är hemma börjar maratonet med att packa upp, ställa alla saker på sin plats, rensa smutstvätt, få igång tvättmaskiner, fixa mat till familjen, vattna i trädgården, duscha och lägga Elsa osv. Det har med andra ord gått i ett sedan vi kom hem, men nu är kvällen och lugnet äntligen här. Pelle tog läggningen så jag har precis fått ta en lång varm dusch och sitter nu i uterummet, lyssnar på lugn musik och skriver det här inlägget. Myskänslan på det alltså!

Img 7374

Vi har haft en fin helg på fjället. Killarna sprang som jag nämnde fjällmaran igår medan jag och syrran hängde på fjället med barnen. Sen firade vi allihopa med tacos och myskväll i soffan, precis vad som passar efter en dag på fjället!

Img 7439

Elsa och Alicia har lekt gärnet hela helgen och de är så himla fint att se dessa gullungar tillsammans. De är så fina med varandra, skrattar, busar, hittar på hyss och har så roligt ihop. Mitt hjärta går sönder av kärlek och dessa två änglar är de finaste gåvorna i livet <3

Img 7419

Solnedgången från fjället igår var alldeles magisk, spred en lugn känsla i kroppen och var så vacker att vila ögonen på. Jag kund inte låta bli och fota såklart!

Img 7427

Imorse började vi med en frukost på Pernilla Wiberg hotell som ju alltid är standard minst en gång när vi är uppe i fjällstugan. Frukosten där är en av de bästa frukostbufférna jag vet! Gott börd, massa ost, lax, marmelad, äggröra, kaffe, croissanter osv, ja ni hör ju!

Bilresan hem idag gick så smidigt och Elsa var glad hela vägen hem. Det var inte ett endaste gnäll på fem timmar och förhoppningsvis har den dåliga perioden vi haft i bilen vänt igen. Tacksam för att det gick så bra idag iallafall.

Nu ska jag avsluta det här inlägget, hälla upp en påse bananchips och placera mig i soffan med Pelle. Vi har inte sett på Homeland sedan i onsdags och måste plöja ett par avsnitt ikväll, hehe. SOM JAG LÄNGTAT! Fler som kollar/ kollat på Homeland? Om inte – TIPS!!!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats