emmabarremyr

Emma Barremyr

Fredag i Sälen

Hej kompisar! Kikar in och ger er en liten uppdatering såhär på kvällskvisten. Pelle lägger Elsa just nu så jag passar på att skriva det här inlägget halvliggandes i sängen medan jag lyssnar på regnsmattret mot taket. Det är verkligen mysfaktor deluxe! Precis när vi var klara med allt middagsfix öppnade sig himlen i ett skyfall, så vi kröp in i husvagnen och Elsa fick avsluta dagen med att se ett avsnitt på Pippi innan läggdags. Hennes favorit!

Vi har haft en helt fantastisk dag här på fjället! Under förmiddagen gick vi en sväng längs södra Kungsleden, en led på ungefär 9 km. Elsa satt i ryggsäcken och sov större delen av turen. Det var en fin vandringsled och jag ska berätta mer om den turen i ett annat inlägg när vi är hemma igen.

Efter vandringen åt vi våffellunch på Gammelgården och sen åkte vi in till Lindvallen för att bada på Experium. Jag vet inte om jag sett Elsa så lycklig någon gång tidigare, så lycklig som hon var i vattnet idag. Hon skrattade och skrek av lycka hela tiden när vi var den. Våran unge ÄLSKAR verkligen att bada. Vi åkte rutschkana och busade i flera timmar och både jag och Pelle blev som barn på nytt.

Nu är jag sådär skönt trött i kroppen som man är efter en dags aktivitet. Ska bli så skönt att bara ligga här ikväll. Älskar att det regnar och att få kura ihop mig inomhus igen. Nu ska vi koka en kopp te, äta choklad och se på Homeland.

En bamsekram på fjället ♥ Tänk att jag får göra äventyr tillsammans med henne!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats