emmabarremyr

Emma Barremyr

Nu är vi på väg hem

Det är söndag och vi sitter nu i bilen på väg hem igen. Efter tre helt fantastiska dagar kände vi oss färdiga med Sälen. Det finns säkert massa mer att uppleva, men campingen vi bodde på var ingen höjdare med barn så vi kände inte att vi ville vara kvar en natt till.

Vi var sugna på att fortsätta semestern några dagar till, men visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen utan att åka för långt bort och för att det skulle passa hela familjen. Sälen känns liksom ganska off på så vis. Jag ville verkligen åka ner till Oslo, men Pelle var inte alls sugen på det eftersom han inte är så van att köra husvagn och därmed vill undvika motorvägar, och eftersom vi inte kom på något bättre så valde vi att åka hem.

Det känns ganska skönt nu när vi tagit beslutet. Det har varit en härlig vecka på resande fot, men det ska bli så skönt att komma hem igen. Jag saknar hemma, längtar efter att få inreda vårt nya uterum, och dessutom har syrran skvallrat om att våra tomater håller på att mogna. Längtar efter att få trycka i mig en. Vi stannar i Torsby för att packa ur och städa husvagnen innan vi lämnar tillbaka den till farmor och farfar, och åker sedan hem till Hammarö ikväll. HEM <3

Just nu sitter jag och går igenom alla hundra bilder jag tagit under dagarna i Sälen. Vi gjorde totalt tre vandringar som jag kommer att skriva ett respektive blogginlägg om och visa bilder från. Fantastiskt vackra leder som även passar barnfamiljer!

Ni anar inte hur härligt det varit att spendera några dagar i fjällen! Luften har varit så frisk och syrerik, och jag är så tacksam för att vi slapp värmeböljan där uppe. Hade det varit 30 grader hade vi nog inte orkat ge oss ut på fjället med Elsa. Nu var det precis lagom varmt för att vandra och så mysigt att få dra på en tjocktröja om kvällarna. Får lite pirr i magen av att tänka på hösten och lite kyligare dagar nu. Hösten är så mycket mys och efter en sån här varm och fin sommar känns det inte så jobbigt att kyla och mörker är på väg!

Gårdagens vandring var den allra bästa! Den började i regn och slutade i solsken. Jämngrått väder är inte så roligt vandringsväder, men när det kommer skurar såhär blir det ett vackert skådespel att vila ögonen på. Att stundvis få gå i regn är också magiskt!

Nu ska jag fortsätta rensa bilder på datorn och återkommer igen när vi är hemma.

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats