Emma Barremyr

Lite kvällstankar en tisdag

Hej kompisar! Jag har precis gjort mina mindfulnessövningar för dagen och satt mig ute på altan med en kopp te. Det är en sån där magisk ljummen kväll som är gjord för att njutas av och efter en halvtimmes mindfulnessträning har jag ett så skönt lugn i kroppen, en fantastisk känsla!

Nu har jag i princip gjort mindfulnessövningar varje dag i en hel månad, och det är inte klokt vilken skillnad det gör för välmåendet, för att inte tala om hur ångestdämpande det är. Igår vaknade jag med en sån sjuk PMS-ångest, men efter att ha gjort min mindfulnessträning på förmiddagen försvann den nästan helt och har inte kommit tillbaka sedan dess. Och inte har jag fått mens än heller.

Pelle har varit på jobbresa i Stockholm ett par dagar så jag och Elsa har varit ensamma hemma. Typiskt nog har jag haft en lätt feber sedan i söndags som legat på runt 37,5-38. Det har kommit och gått lite och som jag skrev i söndags har jag varit helt enormt trött. Och alltså ensam med en ettåring på det, ni kan ju tänka er. Som tur är har Elsas farmor (som är lärare och har sommarlov) varit här när Pelle varit borta så jag har ändå kunnat ta det ganska lugnt. Så tacksam för att vi har så fina familjer som ställer upp för oss!

Idag var det två veckor sedan jag blev sjuk och jag har egentligen inte mått bra någon dag sedan dess och inte blivit speciellt mycket bättre sedan någon vecka tillbaka, så imorse jag ringde vårdcentralen och fick en tid efter lunch. Jag fick ta prover och träffa en infektionssköterska, men inget tyder på att jag skulle ha något annat än en seg luftrörskatarr. Bara att fortsätta vila och vänta helt enkelt. Sååååå seeeeegt!

Jaja, det är sjukt tråkigt att vara sjuk, men inte så mycket att göra åt. Jag försöker ändå njuta av de små stunderna som ger mig glädje och välmående och en sån stund var min och Elsas frukost ute på altan imorse! Kolla ↓

Äggmackor och kaffe till mig, havregurt med russin, kokosflingor och havregryn + smörgås med smör och ost till Elsa. Mumsigt och så njutbart att sitta ute i morgonsolen och äta!

Nu kommer Pelle hem alldeles snart så ska stänga ner datorn och ge oss två lite tid tillsammans. Har saknat honom så mycket!

Hoppas ni har en fin kväll!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats