Emma Barremyr

Middagstips till en varm sommardag

Soppa är kanske inte det första man tänker på en varm sommardag, ellerhur? När det är varmt vill vi ju gärna ha något kallt och läskande. Men hallå! Soppa behöver ju faktiskt inte serveras varm var något jag kom på här en sån där varm dag när jag var sugen på något kallt och lätt till middag!

Jag kom över ett recept på kall gurksoppa som jag bara var tvungen att testa, och middagen blev precis sådär läskande som jag ville att den skulle bli.

Gurksoppan blev lite som en gurksmoothie i konsistensen och hade en bas av soygurt, och det var gott, men nästa gång kommer jag att testa att ersätta det med kokosmjölk. Tror nämligen att det blir ännu godare!

Till soppan serverade jag min cashewnötslimpa med Urtekrams sandwich spread och ost. Yummiee så gott!

> Recept på brödet finns här!

> Här kan ni läsa om Urtekram sandwich spread (hittades på Ica maxi)

> Recept på soppan finns här!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats