Emma Barremyr

Rabattkod 10% hos Bosystore

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Halloj! Tänkte bara kika in och tipsa er om att ni just nu får 10% på hela sortimentet om ni handlar för över 500:- hos Bodystore. De har det mesta i hälsoväg och det är där jag gör de flesta av mina beställningar online.

Handla som vanligt och ange sedan koden SUMMERVIBE i kassan så dras rabatten av! Rabattkoden gäller fram till på söndag 10/6, så hinner ni inte kika idag har ni hela helgen på er!

Själv passar jag ofta på att göra mina beställningar när jag får tag i en rabattkod, det är ju ett smart sätt att spara pengar på. Min senaste beställning innehöll både solkrämer inför sommaren, proteinpulver, te och lite annat smått och gott.

Här nedan listar jag 10 tips på bra grejer att handla hem inför sommaren!

Babysolkräm, spf 50 – det är den solkrämen vi använder till Elsa. Den är ekologisk och sitter rejält bra trots mycket bad och lek i sanden.

Tonad solkräm för ansiktet, spf 30 – bästa solkrämen jag vet! Den är som sagt tonad och passar därför bra som dagkräm under sommaren när man inte vill ha foundation, men ändå få en fräsch look så att säga! Precis som solkrämen ovan är den ekologisk, vegansk, vattenfast osv.

Risproteinpulver eller havreproteinpulver– perfekt att använda i läskande smoothies! Jag gillar att göra en rejäl smoothiebowl till lunch varma dagar och då är proteinpulvret perfekt att ha i för att höja proteinhalten och mättnadskänslorna!

Pukka natt-te – Teet innehåller valeriarot, lavendel, kamomill och lakritsrot som hjälper kroppen att varva ner. Jag tycker verkligen att det ger ett lugn i kroppen med en kopp varmt te innan läggdags och detta är verkligen gott och avslappnande!

Bananchips och torkad mango – fredagsmysfavoriter hos oss som vi visst aldrig verkar tröttna på! Mangon är dessutom osötad och Elsa älskar att få några bitar att tugga på till mellis ibland.

Kokosvatten – så gott att ha i smoothies nu på sommaren! Jag gillar de naturella väldigt mycket, men det finns även smaksatta kokosvatten som är himla goda.

Morotsolja – Bästa oljan!!! Jag använder den dagligen nu på sommaren eftersom den ger så fin lyster och massa näring till huden.

Gummiband – ett gäng gummiband är perfekta att ha hemma eller ta med på semestern och träna med under sommaren. Finns massa bra övningstips om man söker på Youtube, tips!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats