Emma Barremyr

Vykort från ett kvällsdopp i maj

Hej på er, här kommer en liten kvällshälsning. Jag känner mig alldeles varm och glad inombords just nu. Jag får så mycket ny energi av det här vädret. Livet blir liksom enklare och det finns så mycket att njuta av.

Pelle har precis åkt iväg på bio med ett par kompisar och jag sitter ensam ute på altan och andas den ljumma kvällsluften. Trots skugga på vår altan är det är så varmt och behagligt här ute. Det är alldeles vindstilla, fåglarna kvittrar, det luktar sommar och jag älskar verkligen kvällarna som de är nu. Vill aldrig gå in, utan bara sitta här ute och vara.

Det är lite overkligt att det bara är maj när det känns som att det varit sommar så länge. Jag är väldigt glad över att jag är föräldraledig just nu, för jag har verkligen tagit mig tiden att njuta av det här fantastiska vädret vi haft de senaste veckorna.

Idag har jag och Elsa haft en riktig mysdag inne i stan. Jag gick en långpromenad på nästan två timmar när hon sov under förmiddagen och sen köpte vi lunch från salladsbaren på Coop som vi satte oss med på en filt under ett träd i Stadsparken. Vi åt, gosade, busade, pussade och kramades. De där stunderna med henne är de bästa i livet. Fast ännu bättre hade det ju såklart varit om Pelle varit med också. Kan sakna honom så mycket om dagarna ♥

Eftermiddagen spenderade jag och Elsa i Mariebergsskogen där vi kollade på djuren och hängde på stranden. Sen åkte vi hem och mötte upp Pelle som äntligen slutade att jobba. Det var SÅ VARMT hemma så vi bestämde oss för att ta cyklarna ner till badplatsen för ett kvällsdopp. Det var världens bästa idé!

Värnen låg alldeles stilla och vi var helt ensamma. Jag badade för första gången för i år och det var så otroligt skönt i vattnet. Elsa kiknade av skratt när vi plaskade runt och glädjen i hennes ögon var svårslagen. Det finns nog inget som slår den tillfredsställande känslan man känner när ens barn är sådär genuint glad och det inte finns något stopp på skrattet.

Det var en fin stund med familjen och efter att ha filmat och tagit några bilder la jag bort telefonen och bara var i stunden. Viktigt!


Nu ska jag poppa popcorn och sedan sätta mig och fortsätta läsa min bok om mindfulness som ingår i utbildningen till instruktör.

Hoppas att ni har en fin kväll ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken underbar dag och kväll! Kan inte annat än att hålla med dig – detta väder gör en verkligen så lycklig och varm (i dubbel bemärkelse) i hela kroppen.
    När sambon kom hem från jobbet igår kväll packade vi också badväskan och åkte ner till havet hela familjen. 32 grader i luften och 24 i vattnet! Tom. jag badade och Adam bara skrattade och njöt hela tiden. Sådant gör en verkligen glad. Hoppas på många, många fler sådana här dagar framöver <3

    1. ptbyemma

      Ja visst är det en härlig tid nu 🙂 Vilken härlig kväll du beskriver, det är sånt som är så enkelt, men samtidigt ger livet så mycket mening 😀 Kram

stats