Emma Barremyr

En uppdatering om livet

 

Hur mår ni idag? 

Här kämpar vi på i sjukstugan! Elsa har piggat på sig ordentligt. Hon började ju hosta och snora rejält i lördags och gör det fortfarande, men är i övrigt pigg. De senaste nätterna har varit lite bättre och det känns som det går åt rätt håll nu. Äntligen!

Själv fick jag ju känningar i halsen i lördags och har haft så sedan dess. Har ont när jag vaknar på morgonen och känner mig väldigt trött, så även om jag i övrigt mår bra har jag något skit i kroppen! Pelle har därför fått vara hemma med Elsa måndag och tisdag nu för att jag ska få chans att vila mig. Det är så dumt (och lätt när man har en aktiv bebis) att överanstränga sig och på så vis förvärra sjukdomen, speciellt när det sitter i halsen. Jag har väldig respekt för halsont.

Det är rätt segt att vara sjuk när det är så fint väder. Det kryper i kroppen på mig och jag vill bara ut och hitta på saker! Vi hänger ju lite på gräsmattan här hemma, men är mest inne och vilar.. och det har blivit alldeles för mycket tv de här senaste dagarna. Men det är så det får vara.

Igår sov Elsa bara 40 minuter på förmiddagen och behövde därför sova en gång till på eftermiddagen. För att göra det lätt för oss åkte ut med bilen en sväng (bilen måste innehålla sömnmedel, hehe). När hon däckat stannade vi till vid Råtorps café där vi satte oss och fikade medan hon sov en timme i vagnen. Gött lyx för mig och Pelle, och så skönt att komma ut från huset lite!

Idag har vi fortsatt att ta det lugnt och mest hängt på gräsmattan här hemma. Elsa somnade inte förrän 12.30 idag så alla rutiner är just nu upp och ner. Komiskt eftersom det var i fredags jag skrev om våra nuvarande rutiner. De har ju i princip varit obefintliga sedan dess.

Jaja! Just nu sover hon iallafall och jag sitter ute i solen och njuter lite. Är ändå så tacksam över att vi får ha sommar såhär tidigt. Hoppas att det håller i sig länge! Ska alldeles strax stänga ner daton och bara njuta av att inte göra något alls en stund, sen ska jag ta en dusch och lite senare göra en kycklinggryta med fetaost och soltorkade tomater. Hur gott?!

Det var allt för nu! Hoppas att ni mår bra! Dela gärna med er av en rad eller två om ni har lust. Det kan vara alltifrån vad ni tänker på just nu, vad ni gör eller hur ni mår!

Jag är tacksam för er och så glad att ni läser! Ni är bäst, kom ihåg det ♥

Kram / EMma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Sitter på toaletten innan frukost och läser bloggar. Har varit ledig tisdag och onsdag och ska nu jobba på golfklubben idag till lördag. Ikväll väntar ridlektion! ?

  2. Malin

    Godmorgon!
    Sitter och skrollar bloggvärlden som frukostsällskap. Är mitt inne i en intensiv arbetsperiod men tänker skjuta det åt sidan någon timme till och gå ut i solen en stund innan dagen drar igång på riktigt vid 10 (tycker allra bäst om den där snälla solen som finns innan halv elva). Halsontet finns här också just nu men jag tänker fullkomligt skita i det några dagar till 😛
    Ha det bäst!

    1. ptbyemma

      Härligt frukostsällskap 🙂 Gud vad sunt beslut av dig! Hoppas att du fick en riktigt skön timme i solen och att halsontet släppt! Kram

  3. Malin

    Jag sitter i soffan med en sovande bebis på magen. Jag blir lite orolig att han inte kommer kunna somna ikväll om han somnar nu men om jag tvingas väcka honom och hålla honom vaken är risken stor att han blir övertrött och inte somnar alls. Dilemma med en liten bebis. Jag tror dock att det är värmen som gjort honom så trött.
    För övrigt funderar jag på vart vi ska bo framöver. Vi har en vattenskada i köket som håller på att fixas. Just nu har vi typ hela köket i vardagsrummet och på balkongen, vi har inte mycket plats över att bo på. Men jag orkar inte flytta för en kortare period. Vi får fundera på det.

    1. ptbyemma

      Så mysigt med en sovande bebis på bröstet 🙂 Hoppas kvällen gick bra och att ni fick en fin natt. Jag förstår dilemmat. När de var små kunde de ju sova hur mycket som helst på dagen och det påverkade ju varken läggning eller natt… nu är det en annan femma, hehe! Håller tummarna för att det löser sig med vattenskadan! Kram

stats