Emma Barremyr

Hej från nu

Hallå! Jag sitter hos mamma och pappa i Torsby och röjer undan jobb den här eftermiddagen. Det är en sån tillfredsställande känsla det är att få beta av saker på listan! Den där listan som jag aldrig har tid att checka av klart, utan bara får ta det viktigaste på nu för tiden…

Just i detta nu sitter jag med ett inlägg om ”kroppen efter att jag fött barn” som flera av er önskat! Elsa är med mamma i badhuset så det är väldigt lugnt och tyst i huset, och jag känner en sån ro och njutning av tystnaden, samtidigt som jag saknar Elsas högljudda prat och skratt. Konstigt hur jag både kan njuta av tystnaden och samtidigt sakna ljudet av min lilla älskling så mycket! Någon som känner igen sig på det?

Jag har varit rätt trött en period och haft PMS i en hel vecka nu. Jag har gråtit i princip varje dag och inte alls mått bra. Idag kom äntligen mensen så nu vänder förhoppningsvis mitt mående redan imorgon.

Under långhelgen som var tog jag faktiskt nästan helt ledigt från jobb eftersom jag kände att jag behövde det. Jag har knappt spenderat någon tid alls med telefonen och bara öppnat datorn för att ge feedback till mina PT-onlineklienter i måndags och igår. Jag behövde verkligen några lediga dagar att bara vara för nu helt plötsligt har jag fått ny energi och känner mer inspiration igen!

Förmiddagen idag spenderade jag hos frissan! Jag klippte av rejält på längden och gjorde lite ljusa slingor. Var otroligt länge sen som jag kände mig så piffad och snygg i håret som nu. Tänk om jag bara hade tid och ork att göra så fina lockar själv som på bilden ovan….

Nog om mig! Hur mår du som läser?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej Emma!
    Tycker mycket om din blogg och inlägg som visar på det bredare spektra av livet med både glädje,sorg och allt däremellan. Däremot tycker jag att bloggen blivit svårläst pga det nya formatet. Är det fler än jag som reagerat på att det blivit sämre i och med portalflytten (inte själva innehållet, men utseendet och läsformatet alltså)?
    Ser framemot att få följa din utbildning till mindfulnessinstruktör i höst 🙂
    Mvh
    Johanna

    1. ptbyemma

      Tack, så fint av dig att berätta det <3 Jag förstår, på vilket sätt upplever du att läsformatet blivit sämre? Är texten för liten så det är svårt att läsa eller ser du inte bilderna? Berätta gärna mer så jag kan ta det vidare 🙂 Stor kram

stats