Emma Barremyr

En alldeles egen fredagsmorgon

Det här händer inte ofta nu för tiden, men jag kikar in för att säga god morgon till er och önska er en fin fredag! Den här fredagen börjar lite extra bra för mig eftersom Elsa tar sovmorgon för tredje dagen i rad och jag har hunnit både äta frukost och gå på toa i lugn och ro alldeles för mig själv. Ni anar inte hur lyxigt det känns!

Jag börjar äntligen få tillbaka lite ny energi efter en jobbig period med sömn och alldeles för lite återhämtning! Det har slitit otroligt mycket när Elsa varit sjuk och jag har varit tröttare än på länge! Det är väl så det är att ha barn.. det går i perioder hela tiden, men nu hoppas jag att vi får en lugnare (och friskare) period med bättre sömn. Jag njuter iallafall av den här morgonen, för man vet ju aldrig vad som sker imorgon, hehe!

Fredagsplanerna hos oss är en lugn morgon hemma och sen när det är dags för Elsa att sova tänkte jag att vi ska till gymmet, och att jag ska träna när hon sover. Jag vet inte alls om det kommer att funka eftersom vi aldrig gjort det förut. Det är ju så med nya grejer, ibland funkar det inte alls och ibland funkar det jättebra! Vi köpte iallafall hörselkåpor till henne igår så att hon förhoppningsvis ska sova okej trots mycket ljud… hon är rätt ljudkänslig när hon sover och det är just därför som jag funderar på om det går.

Det var allt för nu! Lite senare idag kommer ett smarrigt recept på en god pasta som ni kan laga i helgen, kika in igen då!

Dagens frukost var såklart äggmackor (på bröd från Friends of Adams) och kaffe! Bästa starten som finns på dagen!!!

Kram och fin fredag till er ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Ha en fin fredag du också!

    Ett tips annars vad gäller sömn är att ”träna” Elsa på att sova där ljudnivån är lite högre, för att minska känsligheten. Småsyskon är generellt mycket mindre känsliga för ljud under sömn än det äldsta barnet i familjen…

    1. ptbyemma

      Tack för tipset! Alltså det är rätt mycket ljud här ute när hon sover (de bygger ett nytt bostadsområde i närheten vilket låter mycket + en väg där det åker mycket byggtrafik), men skrikande barn och gymmiljö (med vikter som släpps osv) vaknar hon lätt av… Sånt är ju svårt att vänja vid eftersom hon för det mesta sover här hemma eller när vi är ute på promenad! Men jag märker ändå att hon blir mindre och mindre känslig desto äldre hon blir 🙂

stats