Min nuvarande pms-status | Emma Barremyr
emmabarremyr

Emma Barremyr

Annons

Min nuvarande pms-status

Jag berättade ju för er om min PMS som jag haft sen jag fick tillbaka min mens efter graviditeten. Nu, vilken dag som helst, är det dags för mens igen, men den här gången har min PMS inte alls varit så illa som de andra två gångerna.

Jag har varit jättetrött, känt mig väldigt skör och nära till gråt i snart en vecka, men jag har varken haft ångest, sovit dåligt eller haft den där krypande oron i kroppen som var helt bedrövlig förra gången. Jag är tacksam såklart, men funderar samtidigt vad det kan bero på när det kan skilja sig så mycket från gång till gång.

Det är i och för sig tre veckor sedan jag började med msm nu. Jag har läst på en del om det och velat börja med det länge (bland annat för magen), men eftersom det är en utrensande produkt valde jag att vänta med att börja med den tills vi hade avslutat amningen på riktigt. Många som haft problem med PMS har blivit hjälpta av msm, så kanske är det anledningen till varför jag mått bättre den här gången?

Tröttheten som jag upplevt den senaste veckan kan ha med “utrensningssymtom” att göra. Man kan få det till en början, men efter någon månads tid börjar många må bättre. Både min mamma och pappa har pratat gott om det då de fått väldigt positiva effekter. De började med msm i höstas och har blivit av med värk, trötthet, fått bättre hår och naglar och känner sig starkare i kroppen! Visst är det spännande?

Msm är organiskt svavel och förr så fanns det naturligt i maten som vi åt, men idag finns det tyvärr inte så mycket kvar av det eftersom jorden är så utarmad, och vi får vi inte i oss det som tidigare. Svavel är naturligt och behövs i våra kroppar och eftersom många har brist så kanske det är ett bra tillskott att äta? Jag kommer att återkomma mer till effekterna jag får av att äta det, men just nu känns det ljust om jag redan upplever förbättringar i min pms!

Är ni fler som äter msm? Berätta gärna hur det påverkat er!

Heletshälsa är det bästa märket när det kommer till tillskott om du frågar mig och det är deras msm som jag äter! 

–> Helhetshälsas msm finns att köpa här <–

(affiliatelänk)

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Jag har ätit MSM under flera års tid (graviditeten exkluderat) och det är verkligen ett “mirakelpulver” även om man kanske inte får lov att kalla det så 😉 Började äta det då jag hade väldiga problem med eksem/utslag. Upplevde ganska snart förbättring och efter några månaders användning var de helt borta. På köpet slapp jag även min pollenallergi, kände att uthålligheten förbättrades och jag blev mycket piggare. Fick dessutom bättre och starkare hår och naglar, vilket var en lyxig bonus 😉 Har bara positiva erfarenheter! Hoppas att du snart märker av dess positiva effekter du också.

  1. Emma

   Åh vad spännande att höra, tack för att du delar med dig! Hoppas också på positiva effekter, men just u upplever jag bara negativa, men jag tror det beror på “utrensning”. Har massa finnar, ont i kroppen, huvudvärk och så otroligt trött. Det ska vända efter fyra veckor sägner flera så hoppas det känns bättre snart 🙂

  1. Emma

   Jag har nog också mer åt pmds hållet, men det ska bli spännande att se om det fortsätter att hjälpa 🙂

 2. Mamma

  Jag vill även tala om att mycket av mina klimakteriebesvär försvann, har haft otroligt jobbiga vallningar och de minskade drastiskt efter ca 4 v användning av MSM. Och i och med att de minskade så mycket så blev min sömn sååå mycket bättre, jag blev piggare och gladare och även mina sköldkörtelprover blev bättre Fast jag måste tillägga att under de första 2-4 veckorna mådde jag otroligt dåligt p g a utrensningsprocessen men jag är glad att jag stod ut, för efter ganska precis 4 v så vände det och jag mådde så himla bra

 3. Caroline

  Jag har ätit msm i flera månader och älskar det! Har mycket eksem, speciellt på vintern men upplever att det varit mycket bättre den här vintern. Även hundar och hästar kan äta msm så ett tips är att köpa det i en hästbutik, mycket billigare än på kosttillskottssbutiker!

Annons
stats