Emma Barremyr

Träna med bebis – axelpress med puss

Idag lägger vi till axelpress med puss till samlingen med övningar ”träna med bebis”. Ni kan se alla tidigare övningar här –> Mammaträning!

Axelpress är såklart en övning som tränar axlarna! Du kan göra övningen sittandes på knä (som jag visar på bilden), ståendes eller sittandes på stol om det känns bekvämare! Det är som vanligt viktigt att du aktiverar de inre magmusklerna och att du behåller knipet i bäckenbotten genom hela övningen.

Foto: Caroline Dahlén

Gör såhär: Sitt på knä med din bebis i armarna framför dig. Aktivera magen och bäckenbotten samtidigt som du pressar upp bebisen i lyften. Sänk ner bebisen och ge den en puss och pressa sedan upp tillbaka. Upprepa x antal repetitioner eller tills du inte orkar en till. 

 

Åh, är inte detta mysträning så säg?! Jag älskar att få pussa på min bebis samtidigt som jag tränar ♥

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats