Emma Barremyr

Hej från nu

Hej mina älsklingar ♥

Jag vill börja det här inlägget med att tacka er för att ni följer mig, kommenterar, mailar och skickar hejarop! Jag tänker ofta att jag borde tacka er oftare än vad jag gör, tala om för er hur mycket ni betyder för mig och hur glad jag blir när ni hör av er. För ja – när ni lämnar avtryck och engagerar er i kommentarsfältet blir hela bloggen så mycket mer levande. Det är kontakten med er som gör att jag vill fortsätta att göra det jag gör och som motiverar mig att lägga mer tid på bloggen!

Sen är tiden just nu väldigt knapp och jag har svårt att hinna med och svara på alla kommentarer på en gång, men jag försöker att göra det med jämna mellanrum, för jag VILL ge er alla ett svar. Men kom ihåg att även om svaren kanske dröjer något så läser jag alla kommentarer och det ni skriver till mig berör mig ofta! Tack ♥

Jag och Elsa är för stunden hos Pelles föräldrar i Sunne. Hans mamma är ju lärare och har sportlov just nu så hon har fått kvalitetstid med Elsa medan jag har suttit här och jobbat idag. Jag har två nya PT-onlinekunder som ska köra igång till veckan som fått sina upplägg klara idag och så har jag även kunnat tidsinställa några inlägg. Guld värt!

Samtidigt har jag och Elsa blivit uppassade med mat och så fin service att vi blivit alldeles bortskämda! Och vi blir kvar här över natten nu eftersom jag har ordnat en liten överraskning till Pelle där hemma. Han tror att jag och Elsa ska komma hem nu lagom till middagen, men istället har jag fixat dit hans bästa kompisar på en grabbkväll. Igår förberedde jag en stor gryta med gulaschsoppa som de får äta till middag och sen får de njuta av kvällen med lite snacks som jag handlat till dem. Är så roligt att få göra såna överraskningar och jag tror att Pelle kommer att bli så glad när han får se sina vänner där hemma efter jobbet 🙂

Det var allt för nu! Jag ska fortsätta mitt jobbrace från soffan lite till innan det är dags för middag här!

Hoppas att ni har en härlig onsdag i kylan, för burrrr vad kallt det är just nu!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats