Emma Barremyr

Hej helgen!

Hej kompisar ♥

Visst är det härligt med fredag?! Jag, Pelle och Elsa sitter just i denna stund i bilden på väg upp till Torsby där vi ska spendera helgen. Mamma fyller år imorgon så då vankas det kalas, och utöver det ska vi passa på att åka lite skidor. Vi har äntligen fått hem vårt skidkit till Thulevagnen och tänkte inviga det eftersom det är så många fina skidspår uppe i Torsby nu! Ser så mycket fram emot det, hela familjen ut på skidtur ♥

Idag vaknade jag av mig själv för första gången på länge, och vilken skön känsla det var! Att vakna av sig själv ger ju en känsla av att man fått sova ut, och den känslan är jag inte så bortskämd med nu för tiden. Jag ska inte klaga när det kommer till sömn, för över lag så får vi ändå sova väldigt bra, men det känns ändå lite lyxigt att få sovmorgon någon gång såhär ibland.

Elsa vaknade strax innan sju och idag är hon äntligen piggare! Hon sov som en stock inatt och hostade i princip inget alls så en god natts sömn gjorde nog susen! Nu hoppas vi att det fortsätter åt rätt håll så att vi kan ta med henne ut i helgen, men med dagens status lovar det gott.

Jag är väldigt trött efter veckan som varit! Det sliter en del på krafterna att ha en sjuk bebis som inte är helt nöjd, och det ska bli skönt att få några dagar hos mamma och pappa att vila, bli bortskämd med god mat och hjälp med barnpassning. Hehe!

  

Två bilder från i julas när vi var i Torsby och åkte skidor sist! Det är mycket mera snö nu, wiiiieeee!

Hoppas ni får en fin helg vänner!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats