Emma Barremyr

7 favorittights från Röhnisch

 

Inlägget innehåller adlinks.

 

Ända sedan jag började jobba som tränings- och hälsoprofil hos Veckorevyn har jag samarbetet med Röhnisch! Jag bär stolt träningskläder från dem dagligen och älskar att de både är så snygga och samtidigt sköna! De funkar lika bra i löparspåret som i gymmet eller som myskläder när jag strosar runt här hemma. Jag bär dem mest hela tiden och även på alla bilder när jag fotas för Veckorevyn!

Idag har jag satt ihop ett litet kollage med 7 favorittights från Röhnisch ↓  Det är extrapris på flera av dem just nu och ni kommer till försäljningssidan genom att klicka på respektive tights!

De svarta tighten i mitten är shapetights som varit extra sköna efter förlossningen eftersom de smiter åt skönt och är extra höga i midjan! Tips till alla er som fött barn och ska komma igång med träningen igen!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats