Emma Barremyr

Lunch på Reload Superfood Bar

Hej kompisar!

Nu sitter jag äntligen på tåget hem igen, full av ny energi och inspiration, men också med en saknad efter Elsa och Pelle som gör att det känns som att jag ska gå söner! Trots denna saknad har det varit ett helt fantastiskt dygn och jag är så glad att jag tog modet till mig och åkte.

Även om det kändes så jobbigt att lämna Elsa så behövde jag verkligen det här! Tid med två efterlängtade vänner och en förmiddag med jobb, föreläsning och möte med kollegor i samma branch. Jag kan känna mig så ensam i mitt arbete borta i Karlstad, så att få träffa lite andra bloggare och alla fina människor på Bonnier gav mig massa ny energi och inspiration. Jag ska verkligen ta mig tiden och åka till Stockholm oftare framöver, men nästa gång tar jag nog med mig Elsa, hehe!

Vädret ställde till det med en del tågförseningar igår, så jag anlände två timmar senare än planerat till Stockholm. Min och Moas planerade utemiddag blev sconesmys hemma hos henne innan vi tog en tidig kväll. Jag sov hyfsat inatt, men vaknade flera gånger av att jag hörde Elsa skrika i syne. Natten hemma hade gått bra så jag hade inget att oroa mig för egentligen, men värken i hjärtat saknaden gav mig gjorde det svårt att sova, så jag låg också vaken en hel del. Med facit i hand så sover jag nog faktiskt bättre när jag får sova tillsammans med Elsa…

Idag har jag och Madde lunchat på Reload Superfood Bar! Vi slog på stort och njöt av en riktig lyxlunch ♥ Laxsallad med quinoa, soltorkade tomater, fetaost, oliver och basilikadressing + rawfoodbakelser till efterrätt. Drömgott och än en gång har jag hittat ett nytt favoritställe att äta lunch på i Stockholm!

↓ ↓ ↓

Madde åt en raw pepparkaksceesecake och jag en raw bounty, kokosälskare som jag är!

Nu har jag typ en timme på mig att jobba effektivt innan vi är framme i Karlstad. Ska försöka röja undan så mycket som möjligt på to-do-listan och resten av kvällen ska jag bara mysa med Elsa och Pelle ♥ 

Hoppas att ni mår bra!

Stor kram till er / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats