Emma Barremyr

Träna med bebis – knästående rumpkick

Idag lägger vi till en härlig rumpövning till samlingen ”träna med bebis”. Alla ni som varit gravida vet att rumpan av någon konstig anledning bara försvinner i takt med att magen växer, hehe. Kan därför vara skönt att få aktivera den igen med diverse övningar när bebisen väl är ute!

Dagens tips till alla mammor blir helt enkelt knästående rumpkick med bebis ↓

Foto: Caroline Dahlén

Gör såhär: Stå på alla fyra på en matta med bebisen under dig. Håll knät böjt samtidigt som du sparkar benet bakåt och upp. Känn efter så att du spänner sätesmuskulaturen. Sänk långsamt ned benet igen.

 

Läs mer om mammaträning och se fler övingar här <– (klick)!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. H H

    Hej!
    En förfrågan som inte alls är relaterat till inlägget 🙂 Jag har lite idétorka på grönt att ha vid sidan om maten. Alltså när vi väl har rätter med exempelvis kött, potatis och en sallad på sidan av blir det lätt att det blir samma sallader varje gång. Försökte titta på dina recept men hittade inte något som tog upp detta (kan dock hända att jag inte ser alla kategorier i min laptop). Har du några tips? Behöver inte alls vara komplicerat, enkelt är ju himla härligt stressade vardagar! För den delen, dina scones….. mums!

stats