Emma Barremyr

Veckans måbra-utmaning – tacka din kropp

Den här veckan tänker jag att vi ska fokusera på känna tacksamhet gentemot våra kroppar!

Alldeles för många tittar sin kropp med hat i blicken. Jag har själv varit en av dem, men är idag mer kompis med min kropp än vad jag någonsin tidigare varit. Jag känner sån enorm ödmjukhet till min kropp efter graviditeten och förlossningen med allt vad det innebar. Min kropp har gett mig det finaste jag har och är ascool att den fungerar som den ska, och jag är så tacksam för det!

Även om jag känner tacksamhet brukar då och då skriva en tacksamhetslista till min kropp för att fortsätta att öva på självkänslan och kärleken till mig själv! Det är så viktigt att få en påminnelse då och då, och att skriva förstärker känslorna jag känner.

Den här veckans måbra-utmaning handlar därför om att skriva en tacksamhetslista till DIN kropp! Ge den lite extra kärlek och omtanke här och nu ♥

FotoCaroline Dahlén

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats