Emma Barremyr

Ute på äventyr alldeles själv

Jag sitter i skrivande stund på tåget till Stockholm, och vet ni vad? Jag är alldeles ensam. Jag har lämnat Elsa hemma hos Pelle, kommer att spendera ett helt dygn på egen hand och för första gången någonsin sova borta från min älskade dotter.

Det var exakt en timme sedan jag vinkade av dem på stationen och känslan inom mig är helt tom. Det värker i kroppen och det känns faktiskt som att hjärtat ska gå sönder av saknad. Redan! Jag kommer att sakna ihjäl mig innan jag kommer hem igen!

Den här resan har varit planerad sen en tid tillbaka och samtidigt som det känns så otroligt jobbigt att vara ifrån Elsa så länge ser jag ändå fram emot den så himla mycket! Ikväll ska jag möta upp en av mina bästa vänner, äta middag ute och sova över hos henne. En riktig tjejkväll med bästis <3 Och så ska jag alltså få sova en hel natt ostört, det ni! Imorgon ska jag på ett frukostevent med Instagram och Facebook och sen ska jag möta upp en annan nära vän för lunchdejt innan jag tar tåget hem till Karlstad igen.

Så även om det känns fruktansvärt jobbigt på ett sätt så vet jag att jag kommer komma hem med ny energi imorgon. Sen intalar jag mig att det kommer vara så bra för Elsa och Pelle att spendera den här tiden ihop, bara de två. Så mycket fin tid som jag och Elsa alltid har 

Såhär hängde vi hela dagen innan jag åkte idag! Hon vill ha så mycket närhet just nu och blir så ledsen så fort jag sätter ner henne. Väldigt mammig med andra ord och därför kändes det extra jobbigt att åka ifrån henne. Min lilla skrutt 

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats