emmabarremyr

Emma Barremyr

Det jag vill är inte det jag behöver just nu

Idag är planen att springa en sväng! Helst av allt skulle jag vilja riva av ett gäng intervaller eftersom jag älskar endorfinkicken jag får av att springa just intervaller. Men jag har inte sprungit på snart en månad och har både en förkylning och sömnbrist i bagaget, så det vore ren idioti att springa intervaller.

Det finns nog inget som sliter så mycket på kroppen som just intervaller, och eftersom kroppen gått igenom en lite tuffare period behöver jag vara snäll mot mig själv och börja lugnt. Det blir med andra ord lite lugn jogging varvat med promenad idag, och kanske någon skön styrkeövning i motionsspåret här hemma.

Inte riktigt vad jag vill just nu, men precis vad jag behöver!

Jag tänker att det här är något vi generellt sett kanske behöver fundera mer på här i livet, och det behöver inte handla om just “vad för träning vi behöver”. Att må bra och ge sig själv de bästa förutsättningarna handlar kanske inte alltid om vad vi vill och därför kan det vara bra att reflektera lite kring om vill och behöver innebär samma sak.

Vad behöver du just nu? ♥

Var snäll mot dig själv och unna dig något som får både kropp och själ att må bra ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats